Domů Prodané zboží prodejce Tayla + FLEECOVÝ FUSÁČEK NA JARO A PODZIM + KOLEČKA

Nabízím velice příjemný fusáček, jak barvičkami tak především hřejivým materiálem, který je ušit ze dvou vrstev oboustranného nežmolkujícího pollarfleecu. Pollarfleece je využit právě pro tyto účely z důvodu, že je velice izolační jak za sucha tak i mokra. 
Tento fusáček využijete především místo deky v chladných dnech jak do sportáčku tak i do hlubokého kočárku, jelikož je vhodný i pro ty nejmenší cca od půl roku, je vhodný i do autosedačky. Fusák je dlouhý 105cm se zapínáním podélně ze 2/3 samotného fusáku na zip. Široký je 47cm a na obou stranách s aplikacemi jemných kytiček. Doporučuji tedy pro dítka od 6m - 3let. Fleece je opravdu velice příjemný, dcerka už v ničem jiném nechce být, co se týká zadního dílu, ten je zaopatřen uchycením na gumky podélně, aby se mohl navléct na opěradlo kočárku a tak vlastně nesjížděl z kočárku, stejně tak jsou všité i dírky univerzální kvůli pásům, pokud je používáte. 
Složení: oboustranný dvojvrstvý pollarfleece, nežmolkující, praní doporučeno na 30stupňů bez aviváže, nežehlit. Mohou se postupem času při běžném používáné objevit žmolky, to ano, doporučuji přejet odžmolkovačem pro opětovný hezčí vzhled. 
Nabídka barviček je široká, tedy výběr nechám na vás, stejně jako aplikace, budu postupně přidávat i jiné barvičky a samozřejmě i pro chlapečky. 
Návrh je dle jedné ze zákaznic, které jsem vyšla vstříc :-) a jsem ráda. Kombinace krásné limetkové a vnitřního šedého fleecu.

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
fleece
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.1.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tayla
Katalogové č.: 5478823
Vloženo: 9.9.2014
Menu
--