Domů Prodané zboží prodejce Minerální šperky Energetický náramek z howlitu

Náramek je vyroben z kuliček howlitu.

S dárkovým pytlíčkem.

HOWLIT je krystal pomáhající nalézt pravdu v sobě samém a ve svém okolí. Vytváří emoční rovnováhu, která umožňuje rozpustit veškeré duševní blokády. Přináší harmonii a mír a stimuluje nové nápady. Zmenšuje obavy z budoucnosti. Povzbuzuje vášeň, hluboké city a zamilovanost. Je vhodný pro relaxaci, doplnění pozitivní energie, zlepšení nálady a pro získání radosti i z drobností. Pomáhá osvojit si optimistický pohled na život. Je přínosný pro manažery, ale i v běžném životě, jelikož učí naslouchání druhým. Přináší klid, uvolnění a dosažení hluboké meditace. Podporuje schopnost přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit. Zvyšuje odolnost vůči stresu a proti problémům jiných. Mírní podrážděnost, netoleranci, nervozitu a negativní pocity. Magnezit dodává odvahu pro učinění změn v životě. Pomáhá rozvinout nekonečnou představivost.

Korálka jsou velké cca 6 mm. Délka náramku v nenataženém stavu je cca 17,5-18 cm. Náramek je na pružném vlasci.

Korálka jsou z přírodního materiálu, jednotlivé kousky se mohou mírně lišit tvarem či zbarvením. Každý kousek je tak originál.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
nerezová ocel
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.3.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Minerální šperky
Katalogové č.: 10828479
Vloženo: 27.8.2019
Menu
--