Domů Prodané zboží prodejce Michal Fejfar-WOOD DESIGN Dřevěné manžetové knoflíčky + krabička bez kůry

Dřevěné ručně vyráběné manžetové knoflíčky jsou ideálním doplňkem k dřevěnému motýlkovi.

banner v6

Manžetové knoflíčky vyrábíme v České republice. Mohou sloužit jako luxusní dárek k narozeninám, Vánocům, či k jiné významné události pro všechny, kteří milují přírodu a styl.

Věnování

Chcete věnovat něco, co je osobní a zároveň promyšlené? Pak Vám můžeme za pomoci gravírování splnit Vaše přání. Gravírování je technologie, které spočívá ve vypálení grafiky laserem na čelní stranu manžetových knoflíčků.

Balení

První dojem je dojmem nejdůležitějším! Manžetové knoflíčky ze dřeva dělá jedinečným nejen jejich kvalitní zpracování, ale i to, jak jsou zabaleny. Manžetové knoflíčky Vám budou doručeny v papírové krabičce, která je vyplněna okrasnými dřevěnými hoblinami.

V případě, že preferujete elegantní balení, DOPORUČUJEME Vám OKRASNOU KRABIČKU

Manžetové knoflíčky jsou výborným doplňkem k »DŘEVĚNÉMU MOTÝLKU«.

Při koupi dřevěného motýlka a MANŽETOVÝCH KNOFLÍČKŮ je okrasná krabička ZDARMA.

Použité dřevo

Mahagon je druh tropického stromu rostoucí v deštných lesích, například v Amazonii. Je národním stromem Dominikánské republiky a Belize. Strom dorůstá do výšky cca 30m, průměr kmenu může dosáhnout až 3 m. Čerstvé dřevo má červenou barvu, která se později změní na červenohnědou. Pro jeho trvanlivost a voděodolnost se z něho dříve vyráběly lodě a luxusní hudební nástroje.

Ořešák je majestátní strom. Dosahuje výšky až 24-30m a průměru kmene 0,6-1,5m. V příznivých podmínkách může dorůst výšky až 45 metrů, a jeho kořenový systém spolu s několika metry kmene se během staletí může vyvinout do obrovitých rozměrů s hmotností více jak 10 tun. Dřevo je tvrdé a husté, a svou vysokou trvanlivostí často předčí i řezivo dubové. Krásné a drahé ořechové dřevo se už od 17. století používá například na výrobu pažeb cenných mysliveckých pušek, na pistolové střenky nebo na palubní desky luxusních automobilů a na na umělecké předměty v limitovaných edicích. 

!!!  Materiál manžetových knoflíčků (MAHAGON/OŘECH) prosím vepiště do Poznámky k objednávce  !!!

Nákupem manžetových knoflíčků získáte nejenom stylový módní doplněk, ale také přispějete k ochraně přírody. Za každé zakoupené manžetové knoflíčky zasadíme jeden strom.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Materiál:
dřevo
,
bižuterní kov
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.6.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Michal Fejfar-WOOD DESIGN
Katalogové č.: 10114471
Vloženo: 22.11.2018
Menu
--