Domů Prodané zboží prodejce dáma dort dělený - perníkový pestrobarevný květinový

velikost celého dortu 28-30 cm v průměru (16 dílků  - je třeba si přečíst pozorně další text - balení, variace. Pokud si objednáte méně dílků, nebude dort celý, což nevadí, protože může byt 3/4 nový, vlastně podle počtu gratulantů.

složení: mouka, med, cukr, perníkové koření, vejce, tuk

Cena je za jeden dílek bez jakohokoliv balení. Plněno povidly nebo nutelou, pokud si nezvolíte, naplním případně na střídačku. Spojeny dva díly cukrovou konturou vyplněnou náplní, zdobeno cukrovou polevou - zde 16 přítomných oslavě, šestnáct dílků s květinami - různých barev. Je možno jej udělat také v kuse - či  jednobarevný, nebo jen dvě barvy na střídačku, dopsat jméno oslavence, či jména zúčastněných.

Nepodléhá tak rychle zkáze a dá se převážet, vydrží velmi dlouho. Velmi originální řešení dárku oslavenci. Krabičku možno objednat v mém zboží krabičky - vyberte krabičku velkou v sekci krabičky. Pokud chcete zabalit každý dílek zvlášť do celofánu, aby mohl každý oslavenci darovat svůj dílek, vyberte balení střední a a zvolte počet kusů. Je možno udělat také bilý - sváteční. Při osobním odběr mohou být květiny i prostorovější, zde jsou ploché, jen mírně  vyzvednuté, to kvůli poštovní přepravě, takto  se jim nic nestane.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.1.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: dáma
Katalogové č.: 3914473
Vloženo: 23.5.2013
Menu
--