Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry DLOUHÉ ŘETÍZKY S RŮŽENÍNY Zlaté provedení

Dlouhé řetízky s přívěsky přírodních růženínů. Cena za jeden kus, v menu můžete vybrat stříbrné (rhodiované) či pozlacené provedení.

Jde o delší řetízek, který lze kombinovat s dalším kratším náhrdelníkem i s extra dlouhým (viz 3. foto). Výška přívěsků je cca 26 mm. Délka řetízku nastavitelná na 60-65 cm díky prodlužovacímu řetízku na konci. Délku můžu upravit na míru, prosím poznámku k objednávce.

Užití růženínu - láska, krása, trpělivost, životní energie.

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Dodává životní energii, oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Materiál:

  • stříbrná varianta - rhodiovaná mosaz
  • zlatá varianta - pozlacená (16 kt) mosaz, zapínání pozlaceno extra silnou vrstvou zlata (gold filled) pro vysokou odolnost materiálu.

Doporučuji sundavat na koupání. Další informace o tom, jak pečovat o šperky naleznete zde.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
zlato
,
mosaz
,
pozlacené
,
postříbřené
Minerály a ostatní:
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.4.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 10913388
Vloženo: 1.10.2019
Menu
--