Domů Prodané zboží prodejce Orgonity Silmarino Delfínek "Bahamský" 2 orgonit č. granát, zlato

Osobní orgonitový talisman ve tvaru delfínka mé autorské modelace.
Je živější než vypadá, pracuje pro Vás stále a pomůže Vám:

- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- regenerovat, uzdravovat a zvýšit odolnost a vitalitu
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Nafocený kus je ihned k disposici. očko na zavěšení součástí, saténová šňůra v barvě granátů bude přidána.


Jako každý orgonit, i tento delfínek je účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodný jako přívěšek, šperk, do kabelky, kapsy, na pracovní stůl... Narozdíl od volných kamenů či běžných šperků nepotřebují kameny zalité v orgonitu žádné energetické či jiné čištění nebo nabíjení. V případě denního nošení při sobě je však vhodné každé cca 3 týdny propláchnout asi 15 minut pod pramínkem tekoucí chladné vody. 

Složení:
kvalitní velký krystal křišťálu uvnitř, vybrané české granáty různých velikostí (největší 4 mm) z již uzavřené lokality na turnovsku, pravé plátkové zlato 23,6 karátů, piliny mědi a mosazi, odlit byl v mnoha vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice, povrch lesklý, spodní strana plochá hladká. Očko na zavěšení z obecného kovu barvy zlaté a saténová šňůra součástí.
Balen bude v organzovém dárkovém sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.

Rozměry:
6,5 cm x 3 cm x 1,8 cm
Energetický dosah vytestovaný: cca 8 m

Český granát - pyrop - kámen který dokáže dodávat energii. Pomáhá získávat a obnovovat sílu, vitalitu, vášeň, plodnost.. Podporuje vztahy a zájem o druhé.. užitečný v době krizí. Pokud máte dojem, že se Vám vše rozpadá a nemáte sílu dostat se z beznaděje, je granát kamenem, který dobře poslouží.. Otevírá srdce, regeneruje tělo, stabilizuje. Zlepšuje kvalitu života..
Granátky zalité v pryskyřici podložené zlatem na slunci neuvěřitelně září..pokud si troufnete tohoto delfínka umístit dokonce viditelně do svého výstřihu, budete zcela nepřehlédnutelná :-)

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Křišťálový hrot přírodní čirý vysoké kvality je zalit ve středu orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.

Inspirováno divokými delfíny kapverdskými, co mají spousty teček (Atlantic Spotted Dolphin - viz podkladové foto) a tropickým oceánem. Součást kolekce "Karibik"

Pokud se líbí neváhejte...
----

Orgonity Silmarino - Vaše orgonitové talismany od roku 2010 

Barvy:
Styl:
romantický
,
hravý, veselý
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Orgonity Silmarino
Katalogové č.: 8736971
Vloženo: 8.8.2017
Menu
--