Domů Prodané zboží prodejce Human Dekorativní přírodní větve pro macramé až 200 cm bez kůry d. 90-200 cm

       Originální přírodní držadla pro macramé, kabelky, košíky, keramiku, nebo jako konzole na kapsáře, koberečky, výšivky, ale i jako madla k nábytku - čistě přírodní, dřevěná z různých druhů dřev, bez kůry i s kůrou, která nepopraská, neodlupuje se a nešpiní. 

--- 3. větev ze shora je již prodaná ---

-!!!- a ještě prosím pozor na druh a cenu dopravy, Zásilkovnou nelze posílat takto dlouhé balíky a všichni dopravci, včetně České pošty účtují za balíky nad 1 metr délky mnohem vyšší částky, které se navíc poslední dobou co měsíc mění, proto vždy zadávám až čerstvé ceny u přijaté objednávky...

------------------------------------------------------------------------

Větve na délku upravuji na přání, protože každý potřebuje jiné. Jsou sušené po staru, postupným dlouhodobým (i několikaletým) vysycháním.

Délky větví jsou od 90 do 200 cm. Různé tloušťky: nejmenší má průměr 1,5 cm a největší 3,5 cm. 

Největší větve mohu zkrátit na několik menších, od jednoho druhu stejných, třeba i na délky po 20 cm, 1 řez je v ceně, 2 a více řezů á 10 Kč za řez.

Ořezávám a začišťuji je na přání na délky, nebo od bočních větviček, pokud by nebyly naopak žádané a jemně přebrousím (mimo větví s kůrou). Je možné je i natřít včelím voskem, jen je nutné počítat, že dřevo tím trochu ztmavne a voní po terpentýnu.

Cena je za 1 kus

--------------------

Máme ještě jiné větve :)

--------------------

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.3.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Human
Katalogové č.: 13052453
Vloženo: 16.4.2020
Menu
--