Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon DEHTOVÉ PŘÍRODNÍ MÝDLO

Ráda bych Vám představila jedinečné dehtové přírodní mýdlo vyrobené metodou za tepla z vysoce hodnotných olejů s  obsahem 7% březového dehtu.

Březový dehet má latinský název pix betulae. Vzniká suchou destilací dřeva různých druhů bříz. Březový dehet je z dávných dob používán pro léčebné účely. Absorbuje všechny nejvíce užitečný látky z kůry břízy. Samozřejmě, dehet nemá  příliš příjemnou vůní, ale březovým dehtem lze léčit mnoho kožních nemocí, zlepšit stav vlasů, zbavit se lupů. Dehtové mýdlo je nepostradatelný nástroj pro ty, kteří se starají o zdraví, krásu a mládí pleti. Dehtové mýdlo obsahuje 7% březového dehtu, který je přírodním antiseptikem. Proto mýdlo má protizánětlivé vlastnosti a je velmi vhodné pro různé záněty kůže a akné. Dehet zvyšuje přítok krve ke tkáním, zlepšuje stav pleti a pomáhá urychlovat hojení ran.

Rovněž toto mýdlo zrychluje obnovu pleti, a tím jí omlazuje.

Dehtové mýdlo se používá při léčbě lupénky, akné, lupů, lišejů, ekzém, odřenin, svědění kůže a mnohá dalších kožních nemocí.

Používat dehtové mýdlo pro myti obličeje dostatečně dvakrát denně, jednou ráno a podruhé ve večerních hodinách. Nečekejte léčebné výsledky okamžitě, ale stačí používat mýdlo alespoň několik týdnů, aby vidět pozitivní výsledky.

O dehtovém mýdle lze napsat mnohem více, ale nejlepší je vyzkoušet na sobě úžasnou silu rostlin poskytovaných nám samotnou Matkou Přírodou.

Složení:

Olivový olej LZS -  je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky a zároveň i tvorbě vrásek. Vyživuje a zjemňuje pokožku, udržuje její přirozenou vlhkost. Má ošetřující a regenerační účinky.

Kakaové máslo - je všeobecně známo, že čokoláda stimuluje produkci endorfinů - hormonů radosti, které přispívají ke zlepšení nálady a celkové tělesné kondici, ale kromě toho čokoláda má také vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek pokožkou, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk; tohoto účinku můžeme využit již dnes po opalování. A samozřejmě, kakaové máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje pokožku a dodává ji přirozený lesk a hebkost.

Kokosový olej - napomáhá vyhlazování pleti a redukuje vrásky. Má protizánětlivé, zklidňující, antibakteriální vlastnosti; brání vzniku pigmentace, tj. zabraňuje tvorbě volných radikálů.

Ricinový olej LZS - jemně čistí, vyživuje a zjemňuje pokožku a zesvětluje pigmentační projevy, bohatý na mastné kyseliny a vhodný k ošetření suché, citlivé či nějak poškozené pokožky.

Rozmarýnový esenciální olej má antibakteriální a osvěžující účinky; zrychluje krevní oběh a látkovou výmě nu pokožky.

Esenciální olej Tea Tree je nejsilnějším přírodním antiseptikem. Ničí bakterie, plísně a viry a tím zabraňuje vzniku anebo šíření infekcí, urychluje hojení, stimuluje imunitní systém pokožky a podporuje její prokrvení. Má silnou schopnost pronikat do poškozených tkání a jeho účinnost se zvyšuje v přítomnosti krve a v zanícených ranách.Používá se na ošetření vyrážek, akné, drobných řezných ranek a odřenin, štípnutí hmyzem, záněty a poranění , afty a opary. Je vhodný k ošetření nehtových a kožních plísní a drobných popálenin. Navíc je účinným repelentem. Může být používán dlouhodobě, neboť pokožku nedráždí a nepoškozuje.

Mýdlo 100% přírodního původu  bez jakýchkoliv chemických přísad a vůně.

Ingredients: Sodium Olivate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Cocoate, Sodium Palm Kernelate, Sodium Castorate, Aqua, Citric Acid, Lactic Acid, Butyrospermum Parkii Fruit Butter, Betula Alba Wood Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil 

Upozornění: Díky obsaženému přírodnímu břízovému dehtu má Dehtové Léčivé Kosmetické mýdlo výrazné dehtové aroma.

Pokud se s dehtovou vůni těžko srovnáváte, mohu doporučit nechat mýdlo někde "vyvětrat" - nechat ho nějakou dobu vyležet bez obalu, za chvíli ta nejintenzivnější vůně vyprchá, na účinek to ale žádný vliv mít nebude.

Na uchovávání mýdla nedoporučuji používat vzduchotěsný kontejner, aby se v něm mýdlo nezapařilo a nezplesnivělo. Je nutné po použití mýdlo důkladně vysušit. Kromě toho doporučuji používat oddělenou osušku - speciálně po použití dehtového mýdla, aby ostatní osušky nenačachli tou specifickou vůní.

Hmotnost: +/- 130 g

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.2.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 3434541
Vloženo: 17.1.2013
Menu
--