Domů Prodané zboží prodejce TILO DÁTA MÁSÁLA II

DÁTA MÁSÁLA - směs koření k přípravě lahodného tradičního indického čaje, který se připravuje s černým čajem a mlékem.


složení: hřebíček, kardamon, mušk.oříšek, fenykl, zázvor, skořice, bílý pepř


20g mleté směsi 31kč

baleno do plastového zavíratelného sáčku, vhodného pro potraviny. Doporučuji doma přesypat do skleněné dózy.

ČAJ DÁTA MÁSÁLA - lahodný a povzbuzující  mléčný čaj, který náleží do indických mléčných specialit. Jeho další názvy, jako ,,čaj pro dobrou náladu", ajurvédský čaj anebo bílý čaj už mohou povzbudit vaše chuťové pohárky nebo přinejmenším vaši zvědavost. V Indii byste ho dostali kdekoliv na ulici podobně jako u nás zmrzlinu, ale u nás v Evropě není ještě tak známý. Dátá másálu doporučujeme uvařit podle starověké ajurvédské tradice. Podle starověké indické medicíny ajurvédy pomáhá tento čaj při vyrovnání tělesné teploty, dodává energii k léčení nemocí dýchacích cest, proti kašli, rýmě, pomáhá snižovat horečku a harmonizuje krevní tlak. A pokud se cítíte smutní nebo vás někdo nazlobil, uvařte si Dátá másálu, dokáže přivolat i dobrou náladu.  

složení:

litr vody

půl litru mléka 

cukr lepší je med

dvě lžičky směsi koření Dátá másála 

2 - 4 lžičky černého čaje

příprava: do vroucí vody přidáváme postupně Dátá másálu, černý čaj, cukr a necháme povařit jednu minutu. Pak přidáme mléko a necháme znovu vzkypět. Pokud povaříme déle, může být čaj pěkně ostrý. Nakonec scedíme a podáváme zásadně teplý. Je možno jej osladit také medem anebo slazení úplně vynechat. Záleží na vaší chuti.

Barvy:
prodejní cena
31 Kč
Prodáno 9.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: TILO
Katalogové č.: 5989366
Vloženo: 3.2.2015
Menu
--