Domů Prodané zboží prodejce LoveMusic Dámská dvouvrstvá rouška - Lovemusic

Názory, jestli jsou lepší roušky jednovrstvé nebo dvouvrstvé se různí. My je šijeme jednovrstvé i dvouvrstvé, ať si můžete vybrat :) Do dvouvrstvé roušky můžete zespodu vložit filtr nebo kapesník. Rouška má šňůrky na zavázání kolem uší. Díky pohyblivému uzlíku si můžete délku šnůrek snadno kdykoliv přizpůsobovat bez sundavání roušky. Rouška krásně sedí a vypadá velmi dobře. Střih pro nás navrhla Sabina Macháčková tak, aby rouška byla zároveň praktická, pohodlná a slušivá. Složená je malá a úhledná.
Před prvním použitím a po každém dalším použití musíte roušku sterilizovat. My to děláme takhle:
Po otevření balíčku roušky vyjměte a dejte do hrnce s vodou. Důkladně si umyjte ruce. Za stálého mumlání slov mene tekel koronavire, do mé domácnosti nevkročíš a ani já tě na nikoho neplivnu uveďte k varu, ihned vypněte a nechte vychladnout ve vodě. Během chladnutí můžete tančit kolem hrnce a zpívat - Ó svatý duchu starých prostěradel, filtrů do vysavačů a roztrhaných triček, dejž ať máme na rohlik i za časů koronakrize, láska nechť vstoupí do našich srdcí a ochrání nás před zlobou čínského netopýra, který v útrobách občana Čínské lidové republiky nešťastně skončil. Nechte uschnout, vyžehlete látku, ale vyhněte se svou žehličkou provázkům. Místo vyvařování prý funguje i vyprat v pračce s pracím práškem na 60 stupňů.
I když virus vypadá s těma svýma anténkama dost roztomile, je to potvora. Takže před nasazením roušky na obličej si umyjte ruce a během nošení si nesahejte na roušku ani na obličej. Sundávejte uchopením za šňůrky a po použití vždy znova vyvařte. před vyvařením či před vypráním vyjměte filtr či kapesník.
Nejedná se o zdravotnický, hygienický materiál, je to pouze módní doplněk! Nesterilizováno.
Textilní rouška chrání hlavně vaše okolí před vámi. V žádném případě není 100% ochranou. Nicméně pomáhá v omezení šíření infekce.

Barvy:
Styl:
městský
,
pro volný čas
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
144 Kč
Prodáno 29.8.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: LoveMusic
Katalogové č.: 11348959
Vloženo: 28.3.2020
Menu
--