Domů Prodané zboží prodejce Dara bags Cosmetic Bag Mini no.8

Popis zboží

Cleo si právě fénuje vlasy. Jak tak třepe prsty v záplavě měděných kadeří, opakuje si svůj denní program. Za hodinku má první meeting, to ještě stíhá dát si malou kávu. A na oběd si zajde do té italské restaurace, má chuť na dobré těstoviny. Ale na skutečně dobré těstoviny. Vždyť si je zaslouží, dneska uplavala dobrých třicet délek! Vrací fén zpět do držáčku na zdi a natahuje se pro svou kosmetickou taštičku. Něžně z ní vytahuje malou skleněnou lahvičku se suchým olejem. Pár kapek… Tak… Ještě trochu… Teď lehce protřít konečky vlasů… Olej tak krásně voní. Zázrak, prostě zázrak… A její nová Cosmetic bag je zázrak druhý – jak to, že se do ní tolik vejde, když je tak maličká?

Cosmetic Bag Mini je maličká vychytávka do každé kabelky. No, maličká. Ona se tváří jako diblík, ale objemem předčí kdejakou kosmetickou tašku.

Spolehlivě pojme denní líčení – rtěnku, make-up, řasenku, konturku, tužku na oči, štětečky… I lak na nehty do ní dáte! Má široké dno, takže se nemusíte bát do ní umístit i větší flakónky a dózičky – parfémy, vlasové masky, hydratační krémy a další důležité propriety.

Vnitřek Cosmetic Bag Mini je pečlivě hladce vypodšívkován. Minimalistický interiér bez překážejících kapes pro maximální nasazení – okamžitě naleznete vše, co potřebujete. Zapínání na zip.

Ideální parťačka na cestování, do fitka, na plavání, do práce i jen tak, kdyby náhodou!

Materiál

100% bavlna, 100% polyester, koženka, obecný kov

Parametry

Výška 11 cm
Šířka 22 cm
Hloubka 9 cm
Maximální nosnost 0,5 kg
Barvy:
Styl:
elegantní
,
pro volný čas
Určení:
muži
,
unisex
Materiál - textil:
syntetika
,
koženka
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.1.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dara bags
Katalogové č.: 9209767
Vloženo: 19.1.2018
Menu
--