Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ citronovo-mátová koupelová sůl

Přírodní kamenná sůl & himalájská minerální sůl & mořská sůl s lístky máty a přírodním citronovým a mátovým éterickým olejem.


Charakteristika a účinky:
Solná koupel s povzbuzujícím a osvěžujícím účinkem pro tělo i mysl.
Citron pomáhá při duševní únavě, bolestech hlavy, infekcích dýchacích cest, snižuje krevní tlak. Čistí mastnou pleť, má antiseptické účinky.
Máta osvěžuje, podporuje koncentraci, pomáhá při dýchacích potížích, chřipce a nachlazení, horečce, bolestech hlavy, revmatismu, bolestech kloubů, má chladivý účinek. Čistí pleť, působí antisepticky.
Sůl z Mrtvého moře obsahuje mnoho pro pleť důležitých minerálů, má velice blahodárný vliv na pokožku.


Obecně o účincích solné koupeli na organismus:
Solná koupel posiluje organismus, povzbuzuje samoléčebné procesy těla. Působením osmotického tlaku dokáže solný roztok vytáhnout z tkání škodlivé látky, přičemž současně jsou skrz kůži do těla doplňovány minerály v soli obsažené. Solná koupel je tedy nejen příjemnou osvěžující relaxací, ale i očistnou kúrou pro kůži, vlasy, klouby a tkáně. Okamžitě ulevuje od bolesti kloubů a svalů z únavy nebo přetížení, prokrvuje kůži, podporuje látkovou výměnu, zajišťuje vyrovnanou hladinu hormonů a působí uvolňujícím způsobem na nervový systém.


Hmotnost obsahu: 220 g (vystačí na cca 5 koupelí)

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
ostatní
prodejní cena
73 Kč
Prodáno 31.8.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 3094365
Vloženo: 2.10.2012
Menu
--