Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Cín. přívěsek s achátem Botswana - ptáček ŠVITORKA

Zpěváček, který nese srdíčko na znamení lásky, krásy a radosti...

Inspirací k vytvoření tohoto šperku byl kamínek botswanského achátu, s jemnými proužky bílé, čokoládové, s kouřovým nádechem. Barevnost je přírodní, kámen nebyl nijak dobarvovaný nebo upravovaný. Achát je v některých místech poloprůhledný.

Vnější rozměr přívěsku je 4 x 3,3 cm (měřeno v nejširších místech, bez očka). Kamínek má určitou tloušťku (cca 5 mm), není to plátek, ale tromlovaný oblázek, s hladkým povrchem. Kamínek je přístupný z obou stran, cínovaný dekor tvoří jen pevný rámeček, ozdobený drobnými detaily. Vše je zhotoveno ručně, kousek po kousku.

Zavěšeno na hladké, černé, bižuterní silikonové šňůrce, která imituje kůži (průměr 2 mm), v celkovém obvodu 48 cm (včetně zapínání). Nemá prodlužovací řetízek. Zdarma ho mohu zkrátit, pište do objednávky požadovaný obvod závěsu.

Zhotoveno a tvarováno ručně, podle vlastního autorského návrhu, z pocínovaných a postříbřených měděných drátků, za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem, technikou měkkého pájení (cínování, tiffany). Přívěsek je patinovaný, leštěný a povrchově ošetřený antioxidantem. K dispozici je tento jediný kus. Povrch je z obou stran hladký.

Kupujete originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením a informacemi. Odešlu jako cenné psaní za uvedené poštovné.

......................................................................

Pruhovaný achát z Botswany - zajímavosti

Achát Botswana se nachází ve východní části Botswany na území o rozloze přibližně 300 km2. Celá oblast má polopouštní charakter savany, s vyschlými koryty řek. Voda se zde objevuje pouze nárazově v období dešťů a je velmi důležitým činitelem při transportu achátů na dnešní naleziště. Acháty se zde netěží, ale volně sbírají na povrchu. Tyto acháty jsou oblíbené pro své okouzlující barvy a pruhované vrstvy, tvořící harmonické linie. Nejčastěji se vyskytují barvy: starorůžová, šedá, hnědá, bílá, kouřová, v mnoha variacích.

Achát dokáže uvádět do souladu prvky jin a jang, představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír v souladu. Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale poskytuje velkou sílu. Jeho mnohonásobné vrstvy dokážou vynést na světlo dosud ukryté informace. Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává rovnováhu ve všech aspektech bytí, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, dodává odvahu ke splnění cílů. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti. Achát posiluje lásku mezi rodiči a dětmi, podporuje dobré vztahy mezi lidmi obecně. Proto je asi tolik oblíbený.

Achát je ideální minerál pro každého …

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
stříbro
,
cín
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.2.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 13874508
Vloženo: 18.2.2023
Menu
--