Domů Prodané zboží prodejce Wallanna Cestou ke hvězdám

Pánský náramek z minerálů Onyx a Modrý živec, doplněný ocelovými komponenty. Navlečen na kvalitní pružence.

Velikost náramku je 21 cm.

Onyx je kamenem dodávajícím sílu. Ocení ho každý, kdo je ve vypjaté situaci nebo ve stresu. Posílí vaši energii a dokáže ji sladit s působením vyšších sil. Usnadní kontakt s vašimi průvodci a pomůže podívat se na situaci z nadhledu. Lépe ji porozumíte a místo oběti se stanete tvůrcem vašeho osudu. Ráznost, vytrvalost a životní síla, kterou podporuje, umožní zvládnout jakoukoliv překážku. Zároveň funguje jako „osobní rádce“, který pomůže pohnout se z místa tím správným směrem a čerpat poučení z minulosti.

Pomáhá při zpracovávání traumat a starých smutků. Držen v ruce vám prozradí, co je třeba napravit a uzdravit. Harmonizuje a pomáhá vstřebávat vesmírné energie do těla.

Uklidňuje mysl i emoce a pomáhá dělat rozvážná rozhodnutí. Veškeré vnitřní rozpory uklidňuje a přispívá k jejich integraci až na úrovni duše.

Černý onyx ochrání svého nositele i prostor, ve kterém se nachází. Během věštění nebo astrálního cestování poskytne dokonalý ochranný štít.  Probouzí v nás pocit bezpečí. To z něj dělá výborného průvodce na každý den.

Modrý živec je kámen moudrosti a vědy, učí nás dosáhnout až ke hvězdám a připomíná nám, že i v největší tmě vždy existuje světlo. Uklidňuje, je to dobrý stabilizátor emocí. Zahání deprese a úzkost. Zahání starosti a pozvedá ducha.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
Určení:
muži
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
onyx
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.11.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Wallanna
Katalogové č.: 13894553
Vloženo: 27.2.2023
Menu
--