Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon Bylinná Vlasová Kůra a Solný Peeling

Nabízím vám unikátní novinku - mnohasložkovou suchou bylinnou masku, která zlepšuje stav vlasů, přispívá k jejich růstu, je jednoduchá v použití a obsahuje 100 % přírodní ingredience. Neobsahují žádné průmyslové polotovary, výtažky, koncentráty, syntetické složky, vodu ani konzervační látky.

Aktivní složky bylinné masky umožňují očistit pokožku hlavy a vlasy od toxinů, zlepšit prokrvení vlasových folikulů a umocnit lymfatickou drenáž. Maska vyživuje vlasy stopovými prvky, vitamíny a aminokyselinami nezbytnými pro posílení a normální růst vlasů.

Proto dnes péči o krásu a lesk vlasů začneme ozdravením vlasové pokožky prostřednictvím naši peelingové masky.

Proč potřebuje vlasová pokožka peeling? Dodatečné očištění potřebuje nejen naše pleť a tělová pokožka, ale i pokožka vlasová - ta se také regeneruje a obnovuje. V průměru trvá obnova pokožky 26-28 dní. Během tohoto období se kompletně obnovují vrchní vrstvy kůže. Vlasová pokožka ale obsahuje hodně potních a mazových žláz a také vlasy, a proto je mylné věřit, že na čištění této pokožky vystačí běžné šampony anebo běžná maska na vlasy. Ne každý šampon je schopen uvolnit mazové kanálky od nahromaděného mazu a očistit vlasovou pokožku - toto je spojeno se strukturou vlasů: jeho vnější vrstva má ochrannou funkci a je sestavená z velkého množství mikroskopických šupinek (takzvané keratinové šupinky), v nichž se hromadí částečky prachu, zbytky vlasového stylingu, produkty rozkladu toxinů a volných radikálů a také zbytky mazu, produkovaného mazovými žlázami. To vše zhoršuje dýchání kůže, i když, samozřejmě, nejvíce kyslíku kůže získává z krve. Nezapomínejme ale, že i samotná pokožka "dýchá". Kyslík je energií pro dělení buněk a tak ovlivňuje i růst vlasů! Zlepšuje se výživa a krevní zásobení vlasových folikulů. Kyslík a jiné živiny jsou snáze doručovány k vlasovým kořínkům. Díky tomu vlasy lépe rostou a stávají se silnějšími a zdravějšími. Proto je peeling aktivně používán k prevenci a léčbě různých problémů spojených s vlasovou pokožkou. Obzvláště účinný je peeling v boji s lupy, které jsou způsobeny seboreou, při zvýšené funkci mazových žláz a při vypadávání vlasů.

Mimochodem, po použití peelingové kůry mají kosmetické a léčivé prostředky na vlasy mnohonásobně větší účinek.

Peelingová maska je určena pro komplexní očistu vlasové pokožky a odstranění příčiny vzniku lupů. Bylinné složky přípravku pečují o vaše vlasy od kořínků. Nanesením na vlasovou pokožku masážními pohyby dodáte buňkám mnoho minerálů nezbytných pro jejich normální fungování. Produkt účinně čistí, obnovuje a osvěžuje pokožku, dodává vám pocit radosti a vašim vlasům zdravý a zářivý vzhled.

Aktivní složky: 

Léčivý jíl Ghassoul je čistě přírodní biologická surovina, známá pro své čistící účinky. Používá se pro velmi šetrné a důkladné čistění obličeje, těla i vlasů. Ghassoul má vysoký obsah minerálních látek a vzhledem k jeho ionexové vlastností Ghassoul jemně, ale důkladně odstraňuje nečistoty bez poškození pokožky a vlasů, jakož i dodává jim mikroživiny a kondicionuje. V péči o vlasy je výborným tonikem. Ghassoul se zvláště doporučuje pro mastné vlasy, protože čistí a reguluje tvorbu mazu. Tato péče je vhodná i pro normální vlasy. Vlasy získají zdravý lesk a vlasová pokožka svou rovnováhu, což pomůže zbavit se lupů.

Mořská sůl - kdo z nás se nesnažil o posílení nehtů pomocí solných lázní na nehty? Sůl zde funguje na stejném principu. Jelikož naše vlasy, stejně jako i nehty, se skládají z keratinových šupinek. Mořská sůl posiluje vlasy, zásobuje je stopovými prvky, dělá je lesklými a hedvábnými.

Kopřiva je jednou z rostlin, od pradávna používaných v lidovém léčitelství. Je obzvlášť dobrá v péči o vlasy. Kopřiva je bohatá na vitamíny, minerální látky, organické kyseliny a fermenty, které posilují vlasové kořínky, zabraňují vypadávání a stimulují růst vlasů, ale také bojují s lupy. 

Složení: Marocký lávový jíl Ghassoul, léčivé byliny: kopřiva, máta peprná, list břízy, měsíček, hořčice, skoříce, šalvej; mořská sůl.

Doporučení pro péči:

Vezměte si požadované množství suché směsi. Přidejte teplou vodu tak, aby se vytvořila hustá konzistence, kterou lze pohodlně aplikovat na vlasy. Masku použijte před mytím vlasů. Aplikujte k namočeným vlasovým kořínkům kruhovými pohyby ve směru od čela k temeni hlavy, současně konečky prstů jemně masírujte pokožku hlavy.

Je vhodné zabalit vlasy do teplého ručníku. Pro působení účinných látek nechte masku působit 20-30 min. Pak umyjte vlasy obvyklým způsobem. Použijte, pokud je to možné, přírodní šampon nebo šamponové mýdlo.

Kůru používejte jednou týdne, dle potřeby i častěji.

Ingredients: Moroccan Lava Clay, Urtica Dioica Leaf Powder, Mentha Piperita Leaf Powder, Betula Alba Leaf Powder, Maris Sal, Calendula Officinalis Flower Powder, Brassica Alba Seed Powder, Cinnamomum Zeylanicum Bark Powder, Salvia Officinalis Leaf Powder

Baleno po 100g do plastových kelímků s víčkem (materiál potravinářský PP).

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 6934768
Vloženo: 8.12.2015
Menu
--