Domů Prodané zboží prodejce Atelier jpd BOHONÁRAMEK S VALOUNEM TYRKYSU

Originální náramek s valounem pravého tyrkysu, tyrkenitovými korálky a unikátními broušenými skleněnými rondelkami. Zapínání na přírodní kulatou kůži /-variabilní na různou velikost zápěstí / a efektní kovový knoflík. Doplněné ručně vyrobeným střapcem a přívěškem s korálky a tyrkenity. Kovové komponenty jsou z nealergenního tibetského stříbra. 

TYRKYS - Předchůdci Aztéků, Toltéků a Olmeků přinesli zbožnou úctu k tomuto kaqmeni. V hluboké vážnosti ho měli také severoameričtí indiáni Apačové. Bez tyrkysu nesměl např. medicinman vykonávat své povolání. Tyrkys se vkládal také do šípů lovců. Kámen štěstí přinášel prý také ochranu před uhranutím, ale i před všemi úrazy. Proto je dodnes tyrkys považován také za kámen jezdců a chovatelů koní. Chrání před pády z výšek a úrazy. Lékaři nosili v brašně tyrkys jako protilátku proti jedům, včetně uštknutí. Tyrkys také očišťuje tělo od škodlivin, ulevuje při migrénách, bolestech v krku, revmatismu, artritidě, astmatu a alergiím. Pomáhá při podrážděných očích a snižuje záněty. Slouží také při překyselení žaludku a proti žaludeč. vředům. Činí tělo odolné proti virům, pohlcuje negativní síly.  Tyrkys je symbolem šlechetnosti, laskavosti a upřímnosti. Zachovává přátelství a z nepřátel činí přátele. Je to kámen štěstí a bohatství. Navajové dávali kousky tyrkysu pod obydlí pro ochranu rodiny a proti zlým duchům.

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
postříbřené
,
sklo
,
bižuterní kov
,
kůže
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
tyrkys
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.8.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Atelier jpd
Katalogové č.: 8458731
Vloženo: 18.4.2017
Menu
--