Domů Prodané zboží prodejce Bosora Black 41-42,5 barefoot

Bosořiny lítačky, vyčnívejte, buďte originální, buďte svá...

jelikož budu lítačky teprv zhotovovat, připište mi k objednávce do zprávy velikost, kterou požadujete, v této látce.

velikost x vnitřní délka x vnitřní šířka přes prstní klouby

u lítaček doporučuji nadměrek kolm 1cm

41 42 42,5
26,5 cm 27 cm 27,5 cm
9,7 cm 10 cm 10,2 cm

Bosořiny lítačky jsou lehké a pohodlné jako bačkůrky, ale ušité z kočárkoviny pro větší odolnost na chození venku. Nejsou dělané na kopytu jako klasická obud, ale šité, s venkovním švem, který je schovaný pod lemovkou. Podlepené jsou 4mm podešví a obsahují vkládací stélku, kterou můžete používat pro změkčení došlapu, pokud s barefoot začínáte. Pomůže vám také udržet vnitřek lítaček čistý a suchý, vložky jednoduše vyndáte, aby se vyvětraly, nebo vypraly. Můžete nosit i bez vložek, nebo vyměnit za svou oblíbenou značku, podle svého pohodlí. Mají prostornou špičkou pro volný pohyb prstů, jsou velmi lehoučké a poddajné, ohebné do všech stran.

Údržba:

Textilní ani jinou obuv zásadně nedoporučujeme prát v pračce nebo čistit za použití saponátových prostředků. Čistěte vlhkým hadříkem. Mastné skvrny čističem skvrn na textil, doporučujeme nějaký šetrný bio-ekologický. Nesušte na topném tělese ani v sušičce, ale samovolně na vzdušném místě. Pokud se někde uvolní nitka, vždy ji odstřihněte, nikdy netrhejte! Mohli byste způsobit párání.

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
,
sportovní
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Velikost:
41
,
42
Určení:
ženy
Materiál - textil:
syntetika
prodejní cena
1387 Kč
Prodáno 27.9.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bosora
Katalogové č.: 11816299
Vloženo: 7.10.2020
Menu
--