Domů Prodané zboží prodejce banbonlu BAREFOOT/SOFTSHELL/BAVLNA/PLOTNA - KOCOUREK 14 cm - délka stélky

Zdravé barefoot capáčky umožňují přirozenou chůzi se zapojením všech svalů, šlach a kostí chodidla. Jen tak se mohou nohy optimálně vyvíjet. Capáčky díky anatomicky tvarované špičce a ohebné podrážky poskytují volnost prstům. Capáčky jsou ohebné, měkkoučke, snadno se nazouvají a drží na nožičkách díky regulovatelné a vyměnitelné gumičce vzadu.

Využiti capáčků: na doma, na hřiště, na zahradu, do travy,na lezení, na písek, do školíčky,školky, školy, do auta, v dětské herně, v autosedačce, v nosítku, v kočárku, na návštěvu atd... jsou velmi praktické a pohodlné.

 Měření chodidla: změřte chodidlo Vašeho dítěte nejlepe v ponožce k délce připočtěte 1 cm, vyjde Vám délka podrážky délkou se rozumí délka stélky uvnitř capáčku od švu ke švu od špičky palce k patě, proto je důležité připočítat k délce nadměrek! 

Rozměr: délka stélky/chodidla 13 cm

Capáčky jsou ušite z materiálu: softshell s atestem pro dětí do 3 let

LÍC: 94% Polyester / 6% Spandex

MEMBRÁNA: 100% Polyurethan

RUB: 100% Polyester

vodní sloupec 10000 mm

špičky a paty máji dvojitý ochranný softshell = vyšší odolnost špiček a chodidel vůči otěru, skvělá varianta pro lezoucí dětí, capáčky uvnitř jsou vypodšité 100% dětskou bavlnou tak že švy jsou schované dovnitř, chodidla mají 3 vrsty - 100% bavlnu, odolný softshell ( dobra izolace  a ochrana nožiček) + odolný ohebný protiksluz, vpředu našitá aplikace.

Udržba:

Capáčky lze prat  s maximální teplotou 30 stupňů. Nechte volně schnout. Nevkládejte do sušičky, nebělte, bez avivaže. Podrážky jsou omyvatelné.

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.2.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: banbonlu
Katalogové č.: 12502647
Vloženo: 17.5.2021
Menu
--