Domů Prodané zboží prodejce Hrci Prci Barefoot sandály - 4 mm - s paracordem, 7 barev

Nedovolte, aby Vaše nohy ztratily svoji přirozenost...

BAREFOOT SANDÁLY PRO CHŮZI JAKO NABOSO

Sandály jsou vyráběny na míru Vašeho chodidla. Na základě délky a šířky chodidla Vám zhotovíme polotovar, který si po nasazení na nohu sami upravíte přesně na míru. Vzhledem k tomu, že tvar špice máme každý jiný a tyto boty by měly být dokonale na míru, nechávám v oblasti prstů neupravenou podrážku, kterou si pak sestřihnete přesně podle Vašich křivek (viz. obrázek).

POZOR! Nespleťte pravou a levou botu, jsou v polotovaru velmi podobné! Boty jsou označeny písmeny P (pravá) a L (levá). DVAKRÁT MĚŘTE, JEDNOU ŘEŽTE! :-)

Tloušťka podrážky je 4 mm, vzorek je trekový, takže botky budou držet i v terénu. Bota se uvazuje na chodidlo pomocí paracord šňůry. Úvaz je trochu jiný než u páskových bot (viz. obrázek). Šňůra tolik neobepíná kotník a je situovaná spíše za patou a vede přímo k nártu. Vzhledem k tomu, že šňůra je dost dlouhá, můžete si zvolit úvaz dle Vašich představ.

Standardně se bota vyrábí s páskem přes prsty. Pokud byste chtěli vyrobit botu s páskem za prsty (viz. foto), sdělte nám to, prosím, do poznámky v nákupním košíku.

JAK SPRÁVNĚ ZMĚŘIT NOHU

Obkreslete stopu naboso na papír a změřte délku chodidla a šířku chodidla v nejširším místě. Obkreslujte tužkou kolmo k podlaze. Měřte přesně, nic nepřidávejte.

NÁVOD, JAK SI BOTY SPRÁVNĚ NASADIT

Než si botu obujete, ,,zalomte nebo postavte" zmáčknutím mezi prsty očka, kterými prochází pásek a to tak, aby očka stála. Bota je placatá a potřebuje dostat formu, takže první den dbejte na to, aby noha byla v botě dobře situovaná. Podrážka dobře okopíruje tvar Vaší nohy a už tak zůstane. V prvních chvílích se Vám může stát, že noha nebude sedět, bude popojíždět... je to dáno tím, že bota je v tu chvíli placatá a nemá tvar. Po dni chůze všechny tyto drobnosti zmizí.

Je dobré si na botu udělat čas. Zabere Vám to minimálně několik hodin, než se v botě budete cítit příjemně. Botu postupně utahujte a povolujte. Pokaždé, když se v nich budete cítit nepohodlně, botu ihned upravte a upravujte tak dlouho, dokud to bude potřeba. Pak boty nebudete chtít sundat :-)

Botu si sestřihněte ve špici i na patě. POZOR,  nechte si větší nadměrek, jak se bota ustálí, můžete si jej zmenšit. Na podrážce je vyznačená míra Vašeho chodidla s nadměrkem 0.5 cm. Noha by měla být přesně mezi těmito body, když botu budete upravovat. Pokud si nohu posunete, nebudou Vám boty pak sedět tak, jak by měly. Věřte, zkoušeli jsme mnoho variant posunutí chodidla ve střihu a takto je to ideální.

REKLAMACE

Pokud uvážíte, že Vám bota nesedí tak, jak byste si představovali, není problém ji vrátit. Pokud bude podrážka nesetřihnutá, vrátíme Vám 100 % z ceny bot.

Jestliže bude bota upravená dle Vaší nohy, je bota dále neprodejná, proto vracíme 50 % z ceny bot.

DO ZPRÁVY, PROSÍM, UVEĎTE:

barvu paracordu,

délku chodidla,

šířku ve špici v nejširším místě,

šířku paty,

obvod kolem kotníku.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
Určení:
ženy
,
muži
prodejní cena
720 Kč
Prodáno 24.7.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hrci Prci
Katalogové č.: 7589263
Vloženo: 11.7.2016
Menu
--