Domů Prodané zboží prodejce indívo Balzám na rty ? Šípek, růže, měsíček

Výživný balzám na rty s růžovým voskem, šípkovým a měsíčkovým olejem, které podporují hydrataci a hojení. Voní jemně po růži, která je jen lehce doplněná a odlehčená takovou jiskřičkou rozmarýnu.  Balzám též zvýrazňuje barvu rtů a dodává přirozený lesk.

Růžový vosk výrazně zjemňuje a napomáhá hojení drobných trhlinek díky antiseptickým účinkům.

Šípkový olej má protizánětlivé a regenerační účinky. Hydratuje a zvyšuje elasticitu. Jde o významný přírodní zdroj více nenasycených mastných kyselin, vitamínů a minerálů.

Měsíčkový olej zvláčňuje, má protizánětlivé, antiseptické a regenerační účinky.

Balzám dále obsahuje organické bambucké a kakaové máslo, makadamiový a mandlový olej a kapku rozmarýnové silice, která působí antibakteriálně a též jako přírodní analgetikum. Základem je kandelilový vosk rostlinného původu. Tento vosk se získává z listů mexických pryšcovitých rostlin Europhorbia, které se nachází v horkých a suchých oblastech. Vosk vytváří ochrannou vrstvu zabraňující vysušení a popraskání kůže a rtů. Je bohatý na živiny, dobře se vstřebává a dodává krásný lesk. Kandelilový vosk je také široce používán jako přírodní alternativa k včelímu vosku.

Složení: Organické bambucké máslo, makadamiový olej LZS*, mandlový olej LZS, kandelilový vosk, organické kakaové máslo, šípkový olej, měsíčkový olej, růžový vosk, esenciální olej rozmarýn. * lisovaný za studena

Objem: 10ml

Čistě přírodní produkt. Neobsahuje žádná umělá barviva, konzervanty, vonné oleje, příchutě,...

INGREDIENTS: Butyrospermum Parkii, Macadamia ternifolia Seed Oil,Prunus amygdalus dulcis Oil, Euphorbia cerifera wax,Theobroma cacao Seed Butter,Rosa Canina Fruit Oil, Calendula officinalis Flower Oil, Rosa Damascena Flower Wax, Rosmarinus officinalis Leaf Oil.  

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
masti
,
krémy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.11.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6094267
Vloženo: 2.3.2015
Menu
--