Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon *Ayurveda* 100% Přírodní Mýdlo-Šampon

Přírodní mýdlo-šampon je ideální pro ty, kteří ocení vlastnosti léčivých bylin a rostlin. Vytvořen přírodou pro vaše zdraví. Vhodný pro všechny typy vlasů.

Tato ajurvédská směs bylin a olejů je prověřená tisící lety pro nejlepší péči o vaše vlasy a vlasovou pokožku. Přírodní mýdlo-šampon je vyroben tradiční metodou za studena, která zaručuje, že při výrobě jsou zachovány výjimečné vlastnosti jednotlivých složek z vysoce hodnotných rostlinných olejů.

Ajurvéda doslova znamená věda života. Je to sanskritské slovo, skládající se ze dvou kořenů: ajus a vid, které znamenají život a vědění. Tato starověká indická doktrína zdraví a dlouhověkosti je nyní populární po celém světě. Od roku 1985 Ayurveda je uznávana Světovou zdravotnickou organizací jako maximálně efektivní systém alternativní medicíny.

Aktivní složky:

Amla (Emblica officinalis) je bylinný ájurvédský přípravek. Posiluje vlasové kořínky, obnovuje poškozené vlasy, podporuje růst vlasů, zabraňuje jejích vypadávání a předčasnému šedivění. Zlepšuje krevní oběh, regeneruje buněčný metabolismus, stimuluje růst vlasů a posiluje kořeny. Zádava vlasům sílu, pružnost a lesk, odstraňuje lupy, zmírňuje podráždění a zánět, poskytuje antiseptickou ochranu pokožky.

Brahmi (Bacopa Monnieri).

Lotus (Nelumbo Nucifera).

Reetha (Sapindus Mukurossi).

Shikakai (Acacia concinna) je bylinný ájurvédský přípravek.  Omlazuje a zpevňuje vlasové kořínky, a tím podporuje růst nových vlasů. Jemně čistí vlasy bez porušení přirozené ochrany, reguluje činnost mazových žláz a odstraňuje přebytečný maz, lupy, záněty.

Triphala (Amla, Haritake, Bibitake).

Haritake (Terminalia chebula) je bylinný ájurvédský přípravek. Podporuje regeneraci buněk a růst vlasů, poskytuje průtok krve a živin do folikulů, pomáhá aktivovat mrtvé vlasy. Omlazuje vlasové kořeny a tím podporuje růst nových vlasů, dodává lesku, vitalitu a sílu. Zabraňuje předčasnému šedivění a vypadávání vlasů.

Bibitake (Terminalia belerica, combretaceae) -  je bylinný ájurvédský přípravek. Je účinný proti vypadávání vlasů a předčasnému šedivění.  Obnovuje poškozené vlasy, pomáhá udržovat hustotu vlasů a vede k posílení ztenčujících se vlasů.

Tulsi (Ocimum Sanctum).

Odvar z lněného semínka obsahuje vysoký obsah slizových látek, bílkoviny a minerály. Proto chrání vlasy před lámáním, usnadňuje rozčesávání a ukládaní, dodává vlasům pružnost.

Složení:

Přírodní rostlinné oleje: olivový LZS, kokosový, kakaové máslo, ricinový, nimbový.

Olivový olej, LZS je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky, udržuje její přirozenou vlhkost. Vyživuje a zjemňuje pokožku. Má ošetřující a regenerační účinky.

Kokosový olej vyživuje a posiluje vlasy od kořínků po konečky, a dodává jím zdraví.

Kakaové máslo má vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek do vlasové pokožky, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk. Máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje vlasovou pokožku a dodává vlasům přirozený lesk a hebkost.

Ricinový olej LZS působí jako prevence proti vypadávání vlasů, stimuluje růst vlasů a posiluje kořínky.

Nimbový olej LZS se po staletí používán k ošetření problematické pokožky. Je vynikající pro citlivou, svědivou a podrážděnou pokožku. Obsahuje směs rostlinných zvlhčovačů a provitamin B5, který podporuje růst silných, zdravých a krásných vlasů.

Esenciální oleje: vavřín, ylang-ylang, grep.

Esenciální olej Vavřínu má antibakteriální a antiseptické účinky;  působí proti lupům a vypadávaní vlasů.

Esenciální olej Ylang-Ylang podporuje růst vlasů, léčí křehké, lámavé a náchylné k vypadávání vlasy.

Esenciální olej Grep působí jako přírodní antibiotikum a antiseptikum. Pomáhá proti lupům, ulevuje od svědění, čistí pokožku hlavy.

Odvar z lněného semínka a nati gotu kola.

Áyurvédské byliny v prášku: Amla, Triphala, Shikakai, Tulsi, Brahmi, Lotus, Reetha.

Saponifikováno  NaOH

Mýdlo je vhodné pro vegany.

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad, barviv a vůně.

Použití: navlhčeme vlasy a mírně namydlíme od kořínků ke konečkům, vmasírujeme pěnu do vlasů a vlasové pokožky, necháme deset minut působit, abychom umožnily dostatečné vstřebávání ajurvédským ingrediencím a potom opláchneme. Pokud je to nutné, postup opakujte.

Opláchněme své vlasy po umytí občas něčím lepším, než pouhou vodou. Při tvrdé vodě můžeme opláchnout umyté vlasy odvarem z bylin nebo citrónovou šťávou (šťáva z poloviny citronu na kbelík s vodou), jablečným octem nebo kyselinou citrónovou (1-2 lžičky na 2 l vody nebo odvaru).

Tip : v některých případech mohou vlasy nějaký čas zvykat na přírodní pevný šampon, takže, prosím, buďte trpěliví a nedělejte konečné závěry po prvním použití pevného šamponů. Je důležité, aby se pečlivě opláchnuli vlasy tekoucí vodou. Obvykle přes 2-4 týdnů vlasy konečně přizpůsobí k novému typu pevného šamponů a potěší nás nádherou a krásotou.

Hmotnost:  100g

Cena za 1ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 3646531
Vloženo: 11.3.2013
Menu
--