Domů Prodané zboží prodejce Lassy Arwen - přívěsek

" ...A jak zpíval, náhle spatřil dívku kráčející po palouku mezi kmeny bříz; zůstal stát ohromen a myslel, že zabloudil do snu nebo že obdržel dar elfích pěvců, kteří dokážou přimět věci, o nichž zpívají, aby ožívaly před očima naslouchajících....A hle, zde kráčela... před jeho očima Roklinkou, oděna ve stříbromodrém plášti, líbezná jako soumrak v Elfii; temné vlasy jí vlály poryvem větru a čelo měla obepnuto drahokamy jako hvězdami.

...já jsem Arwen, Elrondova dcera, a jmenuji se také Undómiel...

...Tu byl Aragorn zahanben, protože spatřil v jejích očích elfí světlo a moudrost mnoha dní; a přece od té hodiny miloval Arwen Undómiel, Elrondovu dceru" (J.R.R.Tolkien: Pán Prstenů, Návrat Krále)

Pojmenován po elfí princezně ze Středozemně, i tento přívěsek v sobě má cosi kouzelného. Tvarován jedo tvaru elfího přívěšku nesmrtelnosti, jež dala Arwen své lásce, Aragornovi (film Pán Prstenů, Společenstvo Prstenu), lehká inspirace je zde patrná. Zdobit bude každou dívku či ženu, která se ráda zasní a toulá po krajinách smrtelníky nedostižnými.

Vyroben jez nerezového drátu, zdoben broušenými průhlednými korálky. Zavěšen je na bižuterním řetízku s nerezovým zapínáním vlastní výroby.

Velikost: 3,5cm + 2cm závěs

Délka řetízku: cca 55cm

Přívěšek je možné kombinovat s naušnicemi Arwen

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Lassy
Katalogové č.: 1547637
Vloženo: 12.3.2011
Menu
--