Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Aromavosk Pro dobrou náladu 60 ml

Aromaterapeutické vosky Růžový květ jsou vyrobeny výhradně z přírodních surovin, jako je sójový vosk GMO free, esenciální oleje, bylinky, dřevo, pryskyřice a koření. Barveno přírodně. Všechny suroviny jsou 100% přírodní a biologicky odbouratelné. 

Vosk Pro dobrou náladu obsahuje přírodní silice pomeranče, rose geranie, šalvěje muškátové, styrax lobanu, kanangy a především vzácné tuberózy. Vosk obsahuje také květy monardy a měsíčku a rozdrcená kávová zrna. Všechny tyto vůně společně a především vůně kávy a tuberózy v nás probouzí pocit pohody a dobré nálady.

Kávovník (Coffea)

Kávovníky jsou stálezelené keře či stromky z čeledi mořenovité (Rubiaceae). Druhů kávovníků je několik desítek, nejvýznamnější z nich je kávovník arabský (Coffea arabica) a kávovník statný (Coffea canephora), jinak také zvaný robusta. Kávovníky rostou v tropických oblastech Asie, Afriky a jižní Ameriky. Plodem jsou peckovice různých barev, od žluté, přes červenou, až po černou. V peckovici se nachází zpravidla 2 pecičky a každá z nich obsahuje jedno semínko.

Zelená zrna se praží a z nich se vaří světoznámý tmavý hořký nápoj. I z pražené kávy se dá získat esence pro aromaterapii a má obdobné účinky jako nápoj. 

Zavinutka podvojná (Monarda didyma)

Monarda, zavinutka, bergamotka, ale i americká meduňka. Všechny tyto názvy patří této léčivé rostlině, která se pěstuje i v našich zahradách. Její vůně připomíná bergamot, je silná, výrazná, bylinná. Její vůně stimuluje při únavě a má široké účinky na naši psychiku, nervozitu a stres.

Tuberóza absolue (Polyanthes tuberosa)

Tuberóza, neboli nocovka či bělokvět je velmi vonná rostlina z čeledi chřestovitých. Původem je z Mexika, odkud se rozšířila do jižní Asie. 

Tuberózová silice patří k těm nejdražším a nejvzácnějším na světě. Používá se při výrobě nejluxusnějších parfémů a kosmetiky. Má řadu významných účinků především v oblasti psychiky a léčení sexuálních dysfunkcí.

Šalvěj muškátová (Salvia sclarea)

Vytrvalá bylina pocházející ze Středomoří a Asie. Pěstuje se pro okrasu i terapeutické účinky. Snižuje krevní tlak, harmonizuje, zlepšuje náladu a uklidňuje hyperaktivní děti.

Obsažené esenciální oleje: pomeranč, šalvěj muškátová, geranium rose, palmarosa, styrax loban, tuberosa, kananga, káva.

Návod k použití:

Neostrým předmětem, např. kovovou lžičkou odlomte kousek vosku a umístěte do mističky aromalampy. Neobávejte se toho, že vosk obsahuje kousky přírodnin. V horkém vosku se i z nich uvolňují vonné látky. Sójový vosk taje při 42 - 45°C, proto není třeba zahřívat při vysokých teplotách. Vosk obsahuje pouze přírodní silice, které je třeba taktéž udržovat na nízkých teplotách, aby se předčasně neodpařily a vydržely vonět co nejdéle. Je vhodné vosk v aromalampě rozehřát a poté svíčku zhasnout a mističku s voskem umístit na jiný zdroj tepla, např. teplý radiátor, kachlová kamna apod.

Pokud je pro vás vůně příliš intenzivní, můžete si vosk "zředit" např. kouskem neparfemované bílé čajové svíčky nebo stolním olejem neutrální vůně, např. řepkový, rýžový, slunečnicový. Nelze ředit vodou! 

Vosk vydrží vonět cca 3-4 hodiny hoření. Záleží na výšce teploty, při které vosk zahříváte. Po vyprchání vůně vosk z mističky odstraňte. Nechte zchladnout a poté můžete odstranit již tuhý vosk vyškrábnutím ostrým předmětem nebo ještě tekutý vosk vytřete papírovým ubrouskem. 

Na spodní straně hliníkové dózy jsou uvedeny bezpečnostní pokyny pro zacházení s voskem v aromalampě. Při použití by měly dbát opatrnosti těhotné a kojící ženy, děti a nemocní epilepsií. Některé silice jsou pro tyto skupiny uživatelů nevhodné!

Vosk obsahuje kolem 8 % čistých silic, dvě varianty velikosti dóz: 60 ml a 100 ml.

Každý kus je originál a může se drobně lišit od originální fotografie. Vůně je sestavována podle receptury a zůstává stále stejná.

Barvy:
prodejní cena
265 Kč
Prodáno 17.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 7937178
Vloženo: 4.11.2016
Menu
--