Domů Prodané zboží prodejce Světlo-v-láska Andělská aura - křišťál

Andělská aura představuje čistý přírodní křišťál, jehož povrch je pokovený vrstvičkou křemíku. Výsledkem je jedinečný kus v lehce ocelově modrém zabarvení s jemnými duhovými záblesky.

Unikátnost kamene: Originální minerál, u jehož výroby se volí jen ta nejlepší kvalita křišťálu Původně kosmická technologie propůjčuje křišťálům nádherné barevné efekty.

KRÁL MINERÁLŮ – KŘIŠŤÁL
Křišťál je minerál všech minerálů. Pokud bychom některému měli nasadit korunu, bude to právě on. Je unikátní, protože má energii jin i jang, je elementem vody i ohně a nabíjí se na měsíci i na slunci. Uvádí všechny energie do harmonie, dokáže pohlcovat negativitu, zklidňovat i uvolňovat nebo naopak pozitivní energii dodat. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky, stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru.
Harmonizuje a chrání. Povzbuzuje a pomáhá odstraňovat bloky. Podporujete pozitivitu, kreativitu i mysl. Díky jeho intenzivním vibracím se používá pro zvýšení účinku jiných minerálů a drahých kamenů.  Je to král.

Rozměr kamenů je nahodilý, pohybuje se v rozpětí: 2 - 2,5cm

Každý kamínek dostane samostatně zabalen včetně popisků, viz foto.

Cena za jeden kus.

Darovaný kamínek, může posloužit jako drobný dáreček, který zahřeje u srdce, nebo ho využijete pro Vaše další tvoření, či jako hmatku do kapsy.

Barvy:
Minerály a ostatní:
křišťál
Úprava:
tromlované
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Světlo-v-láska
Katalogové č.: 12745962
Vloženo: 15.9.2021
Menu
--