Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon ALGINÁTOVÁ PRÁŠKOVÁ MASKA - DOLCE VITA

NOVÁ GENERACE ALGINÁTOVÉ KOSMETIKY

Pokožka obličeje je vystavena stálému vlivu okolního prostředí a my bohužel nemládneme. Je však dobré vědět, že existuje jedno jednoduché řešení jak mít krásnou a svěží pokožku.

Nevíte, jak během okamžiku vypnou pleť a zbavit se vrásek? Jednoduše si naneste na obličej alginátovou masku s okamžitým účinkem přímo u sebe doma! V současné době jsou alginátové masky jednou z nejpopulárnějších kosmetických procedur. Tyto masky pleť zvláčňují a osvěžují, působí proti otokům, zpevňují a napínají pokožku, což zaručuje liftingový účinek, dále zlepšují barvu pleti a dodávají jí zářivý vzhled.

Masky se používají velmi jednoduše, nemají žádná věková omezení, jsou vhodné pro jakýkoliv typ pleti. Taková maska během jednoho použití dokáže značně zlepšit stav pokožky. Nezapomínejme, že účinek kosmetických přípravků nanesených pod masku se mnohokrát násobí.  

Je obecně známo, že krásná pleť - to není jen dar přírody ale i dílo lidských rukou. Našich rukou, které s láskou nanáší kosmetiku na obličej, tělo a vlasy abychom vypadali krásně v jakémkoliv věku.

ALGINÁTOVÁ PLEŤOVÁ MASKA  * DOLCE VITA *

Vitaminová antioxidační alginátová maska s ovocnými pudry - to je skutečný klenot pro každou ženu.

Maska je vhodná pro všechny typy pleti.

Maska je speciálně vyvinutá pro péči o pleť starší 25 let, pro její obnovu a zpomalení stárnutí.

Je nenahraditelná pro pleť:

- se změnami spojenými s věkem

- mastnou

- mdlou a unavenou

- bez tonusu

- s nedostatkem pružnosti a vitaminů.

Suché extrakty plodů a pudr kajenského pepře nasycují pleť množstvím vitaminů a nezbytných mikroelementů, oživují a osvěžují její barvu, zlepšují látkovou výměnu, a zpevňuji buňky epidermisu, dodávají pleti tenké, jemné aroma.

Mikronizované ovocné pudry - to jsou pro moderní ženu principiálně nové ale současně i tisíci lety ověřené metody péče a uchování krásy, mládí a zdraví pokožky.

Jahodový Pudr - v jahodách obsažené organické kyseliny a vitamin C zklidňují zánět, jemně čistí a odstraňují pigmentaci. Měď, kterou objevili v jahodách ne tak dávno, stimuluje výrobu kolagenu a má omlazující a tonizující účinky. Množství jiných vitaminů a minerálních látek pleť vyživují a chrání. Ovocný jahodový pudr uchovává všechny vlastnosti čerstvých jahod a předává je do kosmetických prostředků. A hlavní plus ovocného pudru - je k mání po celý rok! 

Malinový Pudr - delikátně působí na pleť, vyživuje a obohacuje ji nezbytnými mikroelementy a vitaminy, jemně zesvětluje a dodává jí pěstěný a zdravý vzhled.

Brusinkový Pudr - je bohatý na aktivní ingredience velmi důležité pro ochranu kůže. Polyfenoly a tokotrienoly mají silné antioxidační účinky a bojují s volnými radikály, čímž zpomalují stárnutí pleti. Díky přítomnosti taninu je brusinka přírodním antiseptikem.

Kayenský Pepř -  má hřejivé účinky, na nichž je založeno jeho použití v medicíně a kosmetice. Díky stimulaci krevního oběhu se pleť nasycuje kyslíkem a zlepšuje se její barva. Pepř obsahuje vitaminy C, B1, B2, P, alkaloidy, karoten, bílkoviny, éterické a mastné kyseliny. Pepř je skvělý pro mastný typ pokožky, furunkulózu, akné.

Více můžete přečíst v mém blogu: 

ALGINÁTOVÉ MASKY – JEDEN Z NEJEFEKTIVNĚJŠÍCH KOSMETICKÝCH PROSTŘEDKŮ NA SVĚTĚ PRO OBLIČEJ !

 

Způsob užívání:

1 - 1,5 čajové lžíci suchého prášku alginátové masky před použitím zalijte vodou pokojové teploty a rozmíchejte do konzistence husté smetany. Místo vody lze použít hydrolat, mléko, minerální vodu atd.

Masku nanášejte rychle, do 5-6 minut od rozmíchaní, podél masážních linií  na obličej a oblast dekoltu. Nechte působit 15-20 minut i déle. 

Důležité je aby jste se cítili komfortně. Zapněte si hudbu, uvolněte se, relaxujte.

Masku smyjte teplou vodu měkkým spongem delikátními pohyby aby se pokožka neroztahovala.

Poté, pokud si to přejete, můžete nanest krém podle vašeho typu pleti. 

Zbytky nevyužité připravené masky nesmí být skladovány a používány - vyhoďte je do odpadu (ne do kanalizace, aby se neucpal odtok). 

Baleno po 50 g do plastových kelímků s víčkem (materiál potravinářský PP).

Cena za 1 ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.9.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 7356665
Vloženo: 20.4.2016
Menu
--