Domů Prodané zboží prodejce kimi.kucerova Alenka Copatá

Tak,a máme je tady. Nastěhovaly se k nám do bytu a jsou to velké pomocnice a kamarádky. Nerozlučná pětka - Terezka,Verunka,Alenka,Anička a Andulka. A časem prý přijedou ještě další kámošky.

Největší radost z nich má moje dcera. Nejenom že to jsou kámošky na hraní,na spaní a na takovéto holčičí povídání,ale HLAVNĚ jí pomáhají s úklidem. Od té doby, co je máme, nenajdu ani na zemi,ani na poličkách,ani za postelí,ani v koupelně,ani nikde jinde jedinou zatoulanou sponku,skřipeček nebo gumičku do vlásků. Všechno mají holky krásně uklizené.

Sponečky na nožičkách. Gumičky na ručičkách,které si vždycky sepnou na patentek,aby se nic nepostrácelo. A skřipečky a ostatní ozdůbky pěkně v kapsičce na bříšku. Prostě paráda.

Holky jsou vyrobeny z režného plátna a bavlny,vlásky mají  z vlny - pevně přišité , obličej mají namalovaný kvalitními barvami na textil a vyplněny jsou kuličkovým dutým vláknem,vhodným i pro alergiky,vzadu na krku má poutko na zavěšení.

 

Tělíčko mají dlouhé 29 cm a nožičky 38 cm,takže nám dorostly do celkové délky 67 cm.

Panenky jsou všechny šité jako originály, takže se v detailech mohou lišit od fotografie.

Sponečky a gumičky nejsou součástí panenky.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.9.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kimi.kucerova
Katalogové č.: 4213007
Vloženo: 29.8.2013
Menu
--