Domů Prodané zboží prodejce Rohačka Akvamarín náramek

Náramek je vyrobený z kousků akvamarínu a je navlečený na pružence. Vyfotografovaný kousek je ilustrativní - jedná se o přírodní materiál, proto se můžou jednotlivé náramky od sebe mírně lišit.

Průměr náramku je cca 17 cm.

Akvamarín je kamenem, který symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, vnáší harmonii do svého okolí a chrání před jeho škodlivým znečištěním. V dávných dobách se věřilo, že dokáže čelit mocnostem temnot a současně získávat přízeň duchů světla. Námořníci akvamarín nosili jako talisman proti utonutí. Akvamarín zbystřuje intuici a otevírá cestu jasnozřivosti. Je to skvělý kámen pro meditaci, navozuje vyšší stavy vědomí a duchovního uvědomění. Akvamarín vytváří ochranný štít pro auru a uvádí do rovnováhy čakry. Čistí krční čakru a udržuje komunikaci s vyššími rovinami. Pomáhá udržovat soulad mezi fyzickým a duchovním tělem. Akvamarín slouží k léčbě bolestí krku, oteklých žláz a problémů se štítnou žlázou. Uvádí do rovnováhy hypofýzu a štítnou žlázu regulující hormony a růst. Tento kámen má také celkový účinek na svaly. Posiluje činnost orgánů starajících se o pročišťování těla. Prospěšně působí na oči, čelisti, zuby a žaludek. Úspěšně funguje proti krátkozrakosti i dalekozrakosti a uklidňuje příliš bouřlivé reakce imunitního systému. Pomáhá rovněž při autoimunních chorobách, jako je například senná rýma. 

Znamení: vodnář, ryby, váhy, blíženci

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
ostatní
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
akvamarín
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.5.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Rohačka
Katalogové č.: 8657700
Vloženo: 4.7.2017
Menu
--