Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ AHA - ovocné kyseliny

AHA - ovocné kyseliny.
surovina k výrobě

Charakteristika a účinky:
AHA - ovocné kyseliny mají výrazné blahodárné účinky na pleť. Jsou známy pro své anti-age účinky - obnovují buňky, vyhlazují vrásky, stimulují produkci kolagenu v pleti, dodávají pleti elasticitu. Účinkují dobře také proti různým nedokonalostem pleti - zesvětlují pigmentové skvrny, rozjasňují pleť a sjednocují její tón, pomáhají opravit poškození pokožky vzniklé UV paprsky, pleť čistí a mají "peelingový efekt".
Jsou vhodné pro pleť zralou, problematickou, mastnou a mdlou.
Lze je použít i v péči o vlasy - dodávají jim lesk.

Použití: Jako přísada do kosmetických přípravků obsahujících vodnou fázi - krémů, pleťových mlék, masek, peelingů, čisticích gelů, šamponů atd., lze ho také přidat do Aloe vera gelu.
Dávkování 1-15%.

INCI: Aqua (voda: 45-55%), Vaccinium myrtillus extract (extrakt z borůvky: 27-30%), Saccharum officinarum extract (extrakt z cukrové třtiny: 11-13%), Acer saccharum extract (extrakt z javoru cukrového: 1-2%), Citrus aurantium dulcis extract (extrakt z pomeranče: 3-5%), Citrus medica limonum extract (extrakt z citronu: 3-5%)

Obsah: 3 ml, dodáváno s odměřovací pipetkou

Barvy:
prodejní cena
31 Kč
Prodáno 7.8.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 5798686
Vloženo: 2.12.2014
Menu
--