Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Aghär...z ledového světa...(křišťál, olivín)

Autorský cínový šperk s krásným brazilským křišťálem, olivínem a ručně vyrobeným drakem...

Barva křišťálu je zcela čirá bez inkluzí, krásně odráží světlo. Jeho velikost je 2,7 x 2,2cm. Je usazen v cínu, zdoben cínovaným drátem. Na kameni je umístěn ručně vyrobený drak - bez použití plechu a komponentů, plech je použit pouze na křídlo. Tělo draka zdobí nádherně, sytě zelený olivín o velikosti 1cm. Celková velikost šperku je 6,9 x 4,4cm, váha šperku je 28 gramů. Zavěšeno na černé kůži, délka 45cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno.

šperk je originál.

Drak bude dodán v dárkové krabičce a zaslán jako cenné psaní - pojištěný na celou částku.

Křišťál je "kámen kamenů" ...Symbol světla a duchovní očisty. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť, Tibťané jej dodnes používají jako lék na otevřené a nehojící se rány. Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář Křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.

Olivín odhaluje přítomnost jedovatých látek na všech úrovních a neutralizuje je. Uvolňuje starou zátěž, kterou si človek na své životní cestě nese. Odstraňuje staré problémy a pocity viny. Potlačuje žárlivost, lítost, vztek a zlost. Zvyšuje sebedůvěru a schopnosti se prosadit. Je také velmi účinný pro zlepšení všech dosud problematických vztahů. 




 





 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
nerezová ocel
,
cín
,
drát
Minerály a ostatní:
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 27.6.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 12564418
Vloženo: 15.6.2021
Menu
--