Domů Prodané zboží prodejce Probuď se Achátový náramek

Náramek z achátu

 
obvod / váha
A: 16,5cm / 14g
B: 18cm / 15g
očista kamenů
přes noc v misce s vodou a křišťálem, pod proudem vody
nabíjení kamenů
na slunci libovolně dlouho
čakra
1. čakra - Múladhára
astrologické znamení         
Býk, Štír, Blíženci, Ryby
léčebné využití
stabilizuje auru, přetváří negativní energie, léčí oči, žaludek, dělohu, čistí lymfatický systém, posiluje imunitní systém, detoxikuje
duchovní rovina
uzemňuje, vylazuje jin a jang, uklidňuje, pomáhá k přijetí sebe sama, výborný ochranný kámen pro malé děti, léčí vnitřní zlobu, rozšiřuje vědomí, vede ke kolektivní moudrosti
 

Achát: slouží jako uzemňovací kámen, který nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu. Pomáhá soustředění a stabilizaci tělesné energie. Achát dokáže uvést do souladu prvky Jin a Jang představující pozitivní a negativní síly udržující celý vesmír na pevném místě. Jako kámen schopný konejšit a uklidňovat funguje achát sice pomalu, ale zato sposkytuje velkou sílu. Jeho mnohonásobné vrstvy dokáží vynést na světlo dosud ukryté informace.

V duševní rovině: citlivě napomáhá k tomu, aby jeho majitel přijímal sama sebe. Pomáhá sebepoznání a odhalování dosud skrytých okolností a obrací pozornost svého nositele k nerovnováze narušijící jeho pohodu. Vylepšuje duševní život jednotlivce, neboť posiluje schopnost soustředění a analýzy směřující k přijímání praktických rozhodnutí. Láska achátu k pravdě dodává člověku odvahu, aby byl sám k sobě upřímný. Achát tvořený průzračnými krystaly dokáže vyvolávat vzpomínky. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

V citové rovině: pomáhá překonávat negativní pocity a zahořklost, kterou někdy nosíme v srdci. Léčí vnitřní zlobu, posiluje lásku a dodává odvahu k jejímu novému hledání. Je užitečný při citových zklamáních. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, neboť odstraňuje vnitřní napětí.

V duchovní rovině: rozšiřuje vědomí a otevírá spojnice směřující ke kolektivní moudrosti a poznání jednoty všehomíra. Povzbuzuje k tichému rozjímání a zužitkování životních zkušeností vedoucích k duchovnímu růstu a vnitřní stabilitě.

Léčebné využití: stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Jeho očistná síla působí mocně na tělesné i citové úrovni. Položený na srdcí, dokáže léčit citovou nevyrovnanost bránící přijímat lásku. Léčí oči, žaludek, pokožku a dělohu. Posiluje trávení a vylučování. Posiluje imunitní systém a čistí lymfatický systém. Posiluje a regeneruje všechny orgány tvořené několika vrstvami tkáně.


free counters

Barvy:
Styl:
přírodní
Určení:
unisex
Materiál:
ostatní
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.9.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Probuď se
Katalogové č.: 6310795
Vloženo: 12.5.2015
Menu
--