Domů Profil prodejce Lesja
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Fulnek, ČR
  • 4 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 131
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4
Registrace: 15.6.2009
Město: Fulnek
Stát: ČR
Důležitá informace: DĚkuji moc A moc všem zákazníkům i milým návštěvníkům :) Zatím musím činnost ukončit pro své zdravotní potíže. Naštěstí můžu kreslit, takže doufám, že brzy budu ve své činnosti pokračovat :)

Lesja

/ Prodávající
Fler Live Příběhy
Novinky
Žádné aktuální informace.

Panenky, skřítci, pohádky a mýty .....  hmmm, celý nekonečný svět fantazie a symbolických příběhů mě lákal jako každé dítě. A až do dnešních dnů mi tato veliká láska zůstala.

Už jsem sama maminkou, mám doma dvě krásné a šikovné holčičky a spolu si užíváme rytířské boje o krásnou princeznu, prožíváme dramatické příběhy s Karkulkou, nebo Smolíčkem. 

První panenky jsem šila pro ně a protože o ně projevily zájem i další maminky, začala jsem je šít i pro ostatní dětičky a vlastně i jejich rodiče. Dokonce i pro jednu babičku :) Obvykle je šiju na přání, takže každá panenka je originál. U každé zvažuji znovu položení očiček, výšku vlásků a podobně, takže i v obličejíku se liší. A samozřejmě oblečení - žádné meze se nekladou. 

Protože většinu panenek a skřítků šiju na zakázku (speciální oblečení, nebo barva očiček a vlásků), jsou panenky vystavené s delší dodací lhůtou již zadané. Dodací lhůta "ihned" znamená, že je panenka ušitá dopředu, tzn. čeká na svou budoucí maminku/tatínka :)  


Způsob dopravy
Balíčky budou zasílány Českou poštou - po domluvě jako obchodní balík.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Lesja

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--