Domů Prodané zboží prodejce časopis Kreativ Speciál Kreativ Háčkování
Pozor, údaj o odeslání objednávky, který automaticky vygeneruje a zašle vám Fler, není dnem, kdy bude objednávka skutečně předána České poště, ve schránce zásilku očekávejte do 15 dnů od zaplacení objednávky. Poštovné neplatíte.
Dotisk speciálu opět k objednání :)
Chcete se naučit háčkovat?  
Háčkování je super zábava! Jestli vás láká se to naučit, ale bojíte se, že to je moc složité, tak se bát přestaňte. Vyzkoušeli jsme si na vlastní ruce, že se to naučit dá! A připravili pro vás speciální Kreativ se 100 stránkami detailních fotopostupů. Zjistíte, jak koupit háček a přízi, jak udělat pověstný řetízek a základní typy sloupků - to jsou taková ta ,,očka", ze kterých se háčkování skládá. Taky si podle našeho speciálu můžete udělat 15 krásných výrobků, třeba prostírání, obal na notebook, kapsář do koupelny, rukavice nebo košíček. A to všechno za jeden večer. A pozor - speciál je doplněný sérií videonávodů na webu ikreativ, podle kterých to dáte docela určitě.
Několik stránek na ukázku...
Barvy:
prodejní cena
129 Kč
Prodáno 29.2.2024
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: časopis Kreativ
Katalogové č.: 7894676
Vloženo: 23.10.2016
Menu
--