Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Mýdlo Divoké byliny

Mýdlo Divoké byliny je vyrobeno metodou zatepla.

Do tohoto mýdla byly použity olejové maceráty těchto bylin:

Trnka obecná - macerát z květu pomáhá při poruchách prokrvení a při celulitidě. Podporuje prokrvení, tonizuje unavenou a povadlou nebo stárnoucí pleť. Posiluje cévní stěny, proto je vhodná při péči o žíly a nohy.

Česnáček lékařský - macerát z natě rostliny má antiseptické a hojivé účinky na pleť.

Řebříček obecný - macerát z natě rostliny působí protizánětlivě, je účinný na různé vyrážky a alergické projevy pokožky.

Popenec břečťanovitý - macerát z natě rostliny zbavuje suchou pleť pocitu napětí, má protizánětlivé a hojivé účinky na pleť.

Obohaceno o meruňkový olej, který je vhodný pro suchou, stárnoucí a nervózní pleť. Mírně zpevňuje vaziva.

Z gemmoterapeutik přidán extrakt z pupenů maliníku, který působí protizánětlivě a je vhodný na popraskanou, začervenalou a zanícenou pleť.

Mýdlo má velmi příjemnou bylinkovou vůni s tóny pelyňku a řebříčku.

Přidány přírodní silice vysoké kvality, některé BIO kvality: pelyněk, řebříček, rozmarýna, meduňka, máta peprná,  levandule, muškátová šalvěj, geránie.

Konzervováno extraktem z grapefruitových jader a přírodním vitamínem E.

Váha: +-75 g, baleno v papíru.

Složení: Olivový olej extra virgin, Kokosový olej BIO, Palmový tuk BIO z ekologicky kontrolovaného zemědělství, Voda, Hydroxid sodný, Meruňkový olej, Ethanol, Oxid titaničitý, Extrakt z maliníku obecného, Extrakt z květů trnky obecné, Extrakt z česnáčku lékařského, Extrakt z Řebříčku obecného, Extrakt z popence břečťanovitého, EO pelyněk, EO řebříček, EO rozmarýna, EO meduňka, EO máta peprná, EO šalvěj muškátová, EO levandule, EO geránie, Vitamín E Tokoferol, Extrakt z grapefruitových jader, Limonene, Geraniol, Linalool jako přirozená součást esenciálních olejů.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 8001635
Vloženo: 19.11.2016
Menu
--