Domů Prodané zboží prodejce Růžový květ Aromavosk Anýz & Citron

Vonné aromavosky Pure Essence jsou vyrobeny z přírodního sójového vosku a čistých přírodních silic. Dobarvovány jsou přírodními prášky, jako je zelený ječmen, prášek z květů kešu, spirulinou, sušenou růží apod.

Pure Essence vznikly kombinací dvou vůní, které spolu tvoří zajímavou vonnou kompozici. V tomto případě se jedná o Anýz a Citron, velmi jemnou vůni nasládlého koření, zvýrazněnou trpkým citrusem.

Sójový vosk není vyroben z geneticky modifikovaných surovin a je zcela biologicky odbouratelný. Je měkký, taje při 42 - 45 stupních, takže není třeba zahřívat při vysokých teplotách. Vůně se proto bude uvolňovat postupně a vydrží déle.

Použití: Opatrně odlomte neostrým předmětem (nejlépe lžičkou) kousek vosku, abyste si nepoškodili dózu. Ten dejte do aromalampy, nejlépe z tlusté keramiky (nedoporučuji porcelánovou, ta je příliš tenká a vosk se v ní přehřívá, někdy i vaří).

Vosk vydrží vonět cca 3 hodiny hoření. Když přestane vonět, zbytky vosku odstraňte a vložte opět nový kousek.

Zpočátku doporučuji odlomit jen malý kousek a vyzkoušet jeho intenzitu. Každý vnímá vůně jinak.

Vosk obsahuje kolem 4 % čistých silic, obsah dózy cca 45 ml.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
prodejní cena
109 Kč
Prodáno 27.12.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Růžový květ
Katalogové č.: 9150230
Vloženo: 27.12.2017
Menu
--