Domů Profil prodejce panda.kf
  • aktivní prodejce od r. 2008
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Stříbro, ČR
  • 2639 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (58) 100%
Nadšenci: 300
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2639
Registrace: 3.12.2008
Město: Stříbro
Stát: ČR
Důležitá informace: Z důvodů neférového jednání při zakázkových objednávkách, kdy dochazí ke zbytečným stornům a přebytku vyrobených výrobků, budu u každé zakázkové objednávky požadovat zaplacení určitou část z celkové hodnoty celé objednávky, cca 50%. (viz.:https://www.fler.cz/napoveda?scat=4&cat=7&id=4) Také prosím o VČASNÉ OBJEDNÁVKY na svatební sortiment, nejméně 3-5 týdnů před požadovaným termínem. Děkuji za pochopení! Zbozi bude odeslano po zaplaceni cele castky ihned nasledujici pracovni den (pozor, platby probihaji od 1 az 4 dnu!).

panda.kf

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Tvořím si pro radost, velice me to baví. :) Mám  radost, když  se moje výrobky lidem líbí.

1.10.2011 mé výrobky získaly certifikát udělovaný MAS Český Západ-Místní partnerství výrobkům určité garantované kvality, vyrobeného místním řemeslníkem a na území Konstantinolázeňska, Stříbrska, Plánska a Hracholusek.

 

SVÉ VÝROBKY VYRÁBÍM V NEKUŘÁCKÉM PROSTŘEDÍ!

 Pro ukazku z me tvorby:

set svatební oznámení

 

 

 

NajdouVas.cz

 

(počítadlo vloženo 20.1.2010) 

 

Mile nevěsty,

mám pro Vás zde pár důležitých bodů, které bych byla rada, aby jste si přečetli, než si začnete vybírat a popř. objednavat zboží...

Jestli se Vám líbí nějaký kousek a mate dotaz k danému výrobku, prosím napište mi to do zprav, informaci kolik, v jaké barvě, popř. další dotazy rovnou s odkazem na daný výrobek nebo s fotografiemi. Usnadni a urychli nám to spolčenou komunikaci.

Nevěsty! Jsem matka od dvou deti, a proto alespon o vikendech si chci uzit par chvil s nimi a s manzelem v klidu, proto o vikendech reaguji jen sporadicky. Prosim o pochopeni! Rodina je na prvnim miste! Vase dotazy a pbjednavky vyriziji ve vsedni dny zhruba od 8:30 do 11:30 a pote 19:30 az dokud neusnu... 

V pripade dotazu ci objednavek me kontaktujte do zprav DRIVE NEZ SI OBJEDNATE ZBOZI.

TERMINY VYRIZENI OBJEDNAVEK JSOU RUZNE, PODLE VELIKOSTI. JDE V ROZSAHU OD 2 DO 4 TYDNU, pripade, ze nejsemm schopna sehnat dostacujici material a stihnout itm terminy dodani, vcas Vas budu informovat. 

Vystavene zbozi je pouze po 1ks, jako ukazka tvorby, podle Vasich prani vyrobim vase oznameni a dodat. vyfotim, ipravim kusy a udelam rezervaci prmo a jen pro Vas.

Dale Vas prosím, když se dohodneme na tvorbe vzorku, jako první Vam posilam nahled na text v pdf formatu. Po obdrzeni tohoto nahledu prosim ZKONTROLUJTE SI KOMPLET TEXT, který jste si vybrali, jmena, carky tecky mezery apod... Po odsouhlaseni tohoto nahledu nebudu brat zretel na pripadne reklamece v textu!!!

Podminky u objednavek nad 500,-
pri zvazne objednavce zbozi prevysujici castku 500,- bez postovneho, budu pozadovat zaplatit zalohu predem, ve vysi 2/3 z celkove castky, po dokonceni doplatit!

TAKE VAS CHCI UPOZORNIT, ZE VSECHNY KOUSKY CO TU VIDITE DELAM JA SAMA DOMA, V DOMACICH PODMNKACH A JESTLI TOUZITE PO OZNAMENI, KTERE JE JEDNO JAKO DRUHE na 100%, prosim radeji si objednejte v nejakych specializovanych obchodech k tomu urcenych... prosim nejsem schopna mit kazdy kus jak pres kopirak! Chapejte me! nedelam to na strojich, delam vse rukama na kancelarskem stolku v loznici, mezi pradlem co je potreba vyzehlit a detma, ktere mi tu pri vsem radi.

A DELAM TO PROTO, ZE ME TO BAVI!

Poštovné stanovuji u zasilani vzorku na 37,-/ks, jako doporucene psani. V pripade zasilani hotovych zasilek, platbou predem na ucet, stanovuji postovne na 78,- , posilam jako cenny balik, pojisteny do vyse zasilky(tz. Doba dodani baliku postou je cca 2-3dny). V pripade prani zaslani baliku spesne, tj. Formou „“DO RUKY“, tj. Dodani do druhé dne od podani, uctuji postovne ve vysi 140,-(vcetne pojisteni).

A ted ještě k Vam, mile nevesty...

dostalo se ke me jiz nekolik proseb, jestli by byla mozna nejaka sleva na objednavku...
ANO, rada Vam udelam nejakou akcni cenu, ale POZOR!!! Poskytnu ji v pripade vetsi objednavky, jako odmenu, nebo jako darek ode me a podekovani za vyuzivani mych sluzeb "ve velkem" a indiviualne(kazda objednavka je jina, tudiz bude jina akcni cena).
Minimalni hodnota objednavky pro poskytnuti slevy stanovuji na 700,- bez postovneho.

Budu rada, když i po precteni těchto radek mi zustanete verne, a budete chti sve oznameni vyrobit prave ode mne... Budu se na Vas tesit. 

Dekuji ze jste docetli az do konce.

Vase
Katka Boudová

Kartón z čisté celulózy, v souladu s ISO 9706 ( dlouhá životnost ).   Široký a živý okruh barev, 2 povrchy ( hladký líc a drsný rub ).  Vhodný pro všechna grafická a technická použití a tiskové techniky.

gramaz:220g

Fabriano

Perleťový papír a kartón.

Doporučené tiskové techniky : ofsetový tisk, knihtisk, laserový tisk.  Další zpracovatelské techniky : výsek, ražba, slepotisk.

Doprodejové položky : 05, 11, 21 

Gramaž:120g a  285g

Sardream

stardream

Pauzovací papír a kartón (polopruhledny).

Doporučené tiskové techniky : ofsetový tisk, laserový tisk.

Gramaž: 100g a 200g

Zenders

Způsob dopravy
Zboží zasílám poštou, cena je cca 100,-Kč za balíček.Presne postovne resim po domluve s kazdym zakaznikem individualne, jakym zpusobem si zakaznik preje zbozi zaslat. Zboží zasílám v bublinkové obálce, nebo v krabičce, podle velikosti.Po domluve PREDEM je mozne zaslat doporuceny psani(napr. jmenovky,cedulky a rozlozene krabicky) postovne do 58Kc. a nebo jako obycejne psani, do 30kc. Po domluvě předem je možné také domluvit osobní předání buď ve Stříbře nebo v Plzni. :)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od panda.kf

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--