Domů Profil prodejce Pindruše_verulin
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 24 hodin.
  • Hrádek nad Nisou, ČR
  • 3991 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (682) 100%
Nadšenci: 1664
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3991
Registrace: 9.1.2009
Město: Hrádek nad Nisou
Stát: ČR

Pindruše_verulin

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Já... maminka osmiletého raubíře, zpravodajka severočeského rádia, dobrosrdečná, zásadová, občas poněkud zmatená, chaotik každým coulem... umělecky nevzdělaná a o to více zapálená... Papír jsem měla ráda vždycky, teprve před pár lety jsem ale objevila jeho možnosti. Propadla jsem mu absolutně, bezhlavě a navždycky :-)

Co nabízím ...rozličné ozdůbky z papíru, zápisníčky, záložky, přáníčka, jmenovky, visačky, dopisní papíry, dárkové krabičky a jiné. Ráda přijímám výzvy, takže pokud máte nějaké specifické přání, které spadá ( i nespadá) do výše uvedených kategorií, ptejte se... Možná svedu i to, co potřebujete, jen o tom zatím nevím... :-))
.
.

Jak pracuji... Fler a tvoření z papíru jsou pro mě koníčkem. Ve všední dny jsem plně vytížená svým zaměstnáním a synkem, papíru se tedy věnuji převážně o víkendech. Nové zboží vkládám nepravidelně, živelně a nepředvídatelně :-) Nabídka je proměnlivá. Neváhejte tedy s objednáváním. Téměř všechny výrobky jsem schopná vyrobit znovu, málokdy ale v identickém provedení. Pokud se vám zalíbí něco z mých prodaných položek nebo chcete jiný motiv, barvu apod, kontaktujte mne prosím vnitřní poštou. Pokusím se vyhovět, počítejte ale s delší dodací lhůtou.

*!! Důležité upozornění!!*  Objednávky potvrzuji průběžně, vyřizuji a balím pouze o víkendu. Na poštu chodím pravidelně každé pondělí. Pokud na své zboží spěcháte, napište mi to, prosím.

Více o mě a mé práci si můžete přečíst v ROZHOVORU

------------------------------------------------------------------------------

Další papírovou krásu si můžete prohlédnout u mých kamarádek Tildy a mamak

Spolu s Tildou jsme založily nový barevný obchůdek plný výseků rozličných tvarů, které nutně potřebujete :-)))) Tak se nezapomeňte podívat i ke Scrapuším :-)

------------------------------------------------------------------------------

* * Děkuji, že jste nahlédli do mého profilu a že u mě nakupujete * *

Způsob dopravy
Vámi vybrané věcičky pečlivě zabalím a svěřím do rukou České pošty * OBYČEJNĚ a NA DOBÍRKU po špatné zkušenosti NEPOSÍLÁM a děkuji, že to respektujete * zboží odesílám do 1 týdne po připsání platby na můj účet * na poštu chodím pravidelně v pondělí, když mám cestu kolem, vezmu zásilky i v jiné dny * Pokud na zboží spěcháte, napište mi to, prosím...
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Liberecko
Zboží

Další zboží od Pindruše_verulin

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--