Domů Zboží Od Arthela

Život je hra - kyanit, avanturín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce260 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Arthela

Katalogové č.: 9161729
Zobrazení: 61x
Vloženo: 2.1.2018
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Podkladem pro ručně vytvořené divadelní masky a růže i pro zelený avanturín top kvality je přírodní (neopracovaný) kyanit. Název pochází z řeckého slova kyanos, modrý, alternativním názvem pro tento kámen je disten. Háže krásné odlesky a proti světlu zářivě prosvítá. 

Šperk má rozměry 7x3 cm. Zavěšen je na černé kůži o délce 50 cm, návlekový materiál i jeho délku je možné změnit podle vašeho přání. Dodávám v dárkové krabičce.

Šperk je patinován, leštěn a ošetřen antioxidačním prostředkem. Po delším užívání ho doporučuji očistit, například omýt odmašťovacím prostředkem (jar), a oživit antioxidačním nebo v kuchyni běžně dostupným olejíčkem. 

Dočetla jsem se: 
Modře zbarvený kyanit je po vybroušení velmi podobný safíru. V Evropě dokonce nebyl až do začátku 20. století od něj odlišován a byl tak i prodáván. Kyanit je kamenem meditace, živých snů, změněných stavů a vizualizací. Během těchto stavů poskytuje ochranu. Přináší loajalitu, upřímnost a klid, odstraňuje hněv a zmatek. Kyanit v sobě nedrží negativní energie a je silným ochranným kamenem. 
Podle znamení zvěrokruhu patří Býku, Váhám a Beranu.

Avanturín přináší radost, uvolnění od napětí a podporuje posilňující spánek. Nosíme ho jako přívěsek nebo jej přikládáme v době odpočinku na srdce, kde nás zklidňuje a uvádí do rovnováhy.
Podle znamení zvěrokruhu patří zejména Býku, Raku a Střelci.

Menu
--