Domů Zboží Od Ričizhor

Záře světla a jasnost nitra

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce180 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ričizhor

Katalogové č.: 8312173
Zobrazení: 64x
Vloženo: 1.3.2017
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk - kovaný prsten s broušeným Akvamarínem

- pro lepší představu video

- použita kvalitní nerezová ocel

- pájený bezolovnatým cínem s 4 % stříbra

- velikost 54

- velikost kamene 10x5 mm

-dodáme v krabičce

Akvamarín

Kámen štěstí a dobré pohody

Barva je zelená, modrozelená nebo světle modrá, vzácně žlutá. Používá se jako levnější náhražka smaragdu. Odstraňuje strach a stres a rozvíjí odvahu. Ovlivňuje krční čakru a je spojován s planetou Merkur.
Je kámen mystiků a hledání čistého srdce. Pomáhá nám zachovávat čistotu mysli a nevinnost, jeho záře vnáší světlo a jasno do každého skrytého koutu našeho nitra, daruje nám tak vnitřní svobodu. Je vhodný k meditaci. V centru hrdla má očistnou vlastnost odstraňovat navrstvené blokády tvořené nečistými myšlenkami, podporuje léčbu dýchacích cest, sliznice a plic, zmírňuje kašel, astmatické stavy a průběh černého kašle a záškrtu. Byl odedávna kamenem štěstí a dobré pohody. Z pohádek a legend známé kouzelné prsteny, jejichž třením nebo obracením možno přivolati služebného ducha nebo džina, se vždy vztahují k berylu. Beryl je zasvěcen Jupiteru.
Proti všem nemocem dýchacích cest, uvolňuje ztuhlé svalstvo. Proti zánětům a alergiím.
Přináší inspiraci a pomáhá při meditacích. Vyvolává pocit spokojenosti a pohody, proti stresu a depresím. Symbolizuje světlo a čistotu. Je velmi svíravý a snižuje zadržování vody v těle. Nechává odpočinout nervový systém a směřuje energie do močového měchýře, ledvin a močovodu. Zbavuje nás strachu. Harmonizuje játra a odbourává hněv. Výborně pomáhá vyjádřit naše myšlenky.
Jako elixír podporuje komunikaci. Jeho vibrace pomáhají rozšiřovat rozsah vnímání toho, co se kolem děje a toho, jak správně s okolním světem komunikovat. Používá se při katarech horních cest dýchacích a je vhodný při dechových cvičeních. Pomáhá navodit hluboké vnitřní uvolnění.

Menu
--