Domů Zboží Od almabe

Zachycený ... (záhněda)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 9257057
Zobrazení: 222x
Vloženo: 2.2.2018
Počet srdcí: 33x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen ze stříbrných drátů s měděným jádrem a velké čiré záhnědy s nádechem kouře. Kámen má vnitřní inkluze, které se vnitřně lesknou, čímž je vidět hloubka kamene. Kámen měří  cca 3,5 cm v průměru a má tloušťku 0,5 cm. 

Drobné korálky jsou: Fazetovaný pokovený křišťálový korálek s duhovou aurou a korálek křišťálu a granátu.

Celkově šperk měří 7,5 cm na výšku a 7,5 cm na šířku.

Šperk je leštěn, patinován v místech drobných korálků a ošetřen antioxidantem.  Zavěšen je  na kvalitní kulaté černé kůži  délky 43 cm + prodlužovací řetízek, zapínání je na karabinku.

Záhněda/ kouřový křemen přináší úlevu od strachu, rozhání deprese a navozuje stav emocionálního klidu, je to vynikající prostředek proti stresu. Pomáhá vyrovnaně překonávat obtížné situace a dodává sílu při rozhodování. Potlačuje noční můry a objasňuje význam snů. Zvyšuje soustředěnost a potlačuje komunikační problémy.

Neutralizuje negativní vibrace, zahání geopatogenní stres a pohlcuje elektromagnetický smog. Do okolního prostoru přináší pozitivní vibrace. 

 

Menu
--