Domů Zboží Od Probuď se

Vzpomínky na Atlantidu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Probuď se

Katalogové č.: 5593561
Zobrazení: 46x
Vloženo: 12.10.2014
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěsek z Atlantasitu

 
rozměry / váha
39x25x5mm / 6g
materiál
lodolit / stříbro 925
očista kamenů
důkladnou očistu provádíme pod tekoucí voudou
nabíjení kamenů
nabíjíme na slunci
čakra
očišťuje a slaďuje všechny čakry
astrologické znamení             
všechna znamení
léčebné využití
odbourává jedovaté látky z tkání i krve, proti únavě, slabost svalů, uklidňuje nervy, hojí kousnutí, exémy a jiné kožní potíže, uvádí do rovnováhy hormony a srdeční rytmus, působi proti křečím
duchovní rovina
minulé životy, čistí a vylazuje čakry, obnovuje spojení se starověkou moudrostí, zbavuje zastaralých vzorců

Atlantasit: kombinací zeleného serpentinu a purpurového stichtitu atlantasit umožňuje přístup k minulým životům v Atlantidě, obnovuje vaše spojení se starověkou moudrostí a povzbuzuje vás k dokončení aktuálně rozběhnutých projektů. Podpořením duchovního vývoje napomáhá tento kámen těm, kteří ve starověkých civilizacích nesprávně použili své duchovní síly a usnadnil poznávání správného užití síly a pravé podstaty duchovního posílení.

Ve sféře duševní atlantasit snižuje stres a podporuje uvážlivou řeč. U dětí napomáhá k úpravě nevhodného chování. Pomáhá vymanit se z důsledků špatných rozhodnutí a dávných ran, zbavuje zastaralých vzorců a vštěpuje pozitivnější přístup. Je účinným usmiřovačem sporů.

Je vhodným léčitelem Země a přináší mír. Zahrabaný do země na sebe bere její očistu a restruktualizaci energie v místech, kde byla smrt a zkáza.

Léčebné využití: prospívá buněčné paměti, pomáhá při stresu, chorobách krve, hypoglykemii a cukrovce. V rovině fyzického těla dokáže mimořádně účinně vyčistit a odbourávat jedovaté látky z tkání i krve. Směřuje svou energií ke kořenům problémů nebo nemoci, i když nejsou vědomě známé. Pomáhá zbavit se únavy a nemocí, které způsobují nedostatek energie nebo slabost svalů. Uklidňuje nervy a hojí kousnutí, štípnutí, exémy a jiné kožní potíže. Také uvádí do rovnováhy hormony a výkyvy nálad. Pomáhá proti všem druhům křečí a napětí, zlepšuje pružnost pojivové tkáně. Vyrovnává poruchy srdečního rytmu.

 

 

free counters

Menu
--