Domů Zboží Od EvVo

Vločková desítka

279 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce130 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od EvVo

Katalogové č.: 7470580
Zobrazení: 32x
Vloženo: 29.5.2016
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Přívěsek s vločkovým obsidiánem.  Kámen je tromlovaný. Šperk je vytvořený technikou měkkého pájení, s použitím měděných drátků, bezolovnatého cínu s obsahem mědi. Patinován a ošetřen antioxidantem. Velikost kamene je asi 4 x 2,7 cm, celý šperk 7 cm. Obdržíte ho s koženým závěsem a dárkovou krabičkou. 

Obsidián vločkový se považuje za kámen sebedůvěry,Dodává člověku zdravé sebevědomí, které mu pomáhá vyrovnat se s nástrahami každodenního života. Účinně bojuje s negativní energií. Odstraňuje pocity stresu a strachu, které ho omezují. Pomáhá také člověku bránit se před psychickým nátlakem a útoky.

Říká se, že ho lze využít zejména při onemocněních žilního systému. Stejně účinný je i při poruchách kostí a kloubů. Ulevuje od artritidy a ostatních onemocnění kloubů. Čistí a hojí kůži. Obsidián vločkový by měli nosit i lidé, kteří trpí chladnými končetinami, jelikož tento kámen je dokáže prokrvit a ohřát. Rovněž pomáhá při hojení ran nebo modřin a při křečích, či spasmatech svalů. Příznivě působí i na oběhový systém, přičemž nejúčinnější je při snižování krevního tlaku.

Menu
--