Domů Zboží Od útulek Lesan

Vlci a draci s prosbou útulkového psa

144 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od útulek Lesan

Katalogové č.: 1117330
Zobrazení: 92x
Vloženo: 2.10.2010
Počet srdcí: 88x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: LZE OSOBNĚ PŘEDAT V PRAZE 9 - HORNÍCH POČERNICÍCH.

Náušnice s žárovanými (dračími) acháty a kovovými vlky, délka 3,5 cm.

Veškerý výtěžek z prodeje jde na potřeby zvířat v našem útulku.

Prosba útulkového psa

Dobře se podívej do mých očí, člověče, alespoň na ten zlomek vteřiny, když mne vidíš za mřížemi v kleci nebo na fotce na internetu a pátráš v nich po někom, kdo už třeba dávno zůstal jen ve vzpomínkách ve tvém srdci. Nemám možná stejný čenich a srst, ale ten pohled, ten poznáš. Mám na to jen chvilku dlouhou jako mrknutí oka a do toho pohledu musím soustředit všechnu naději, která se pro mne na prchavou chvilku objevila, když sis mne všimnul.

Já se ti pokusím vyprávět o vší té bolesti ze zmarněných nadějí, které jsem prožil, o strachu a touhách a o tom, jak nám, pejskům, kteří žíjeme jen pár let, čas tady zoufale letí. Pokaždé, když zavřu oči, vidím se běhat a dovádět se svým člověkem po lesích a loukách, ale když se vzbudím, jsem zase sám a vše vidím jen přes mříž.

Prosím tě, člověče, vem mne za ty obzory, po kterých každý den toužím a dej mi domov. Možná, že lidé nebudou obdivně vzdychat nad mou srstí a původem nebo tím, jak ti ladím ke kabátu či sedací soupravě, ale budou vědět, že se mnou na druhém konci vodítka jde někdo s velkým srdcem. Já se na oplátku postarám, abys dostal tolik lásky, kolik jsi schopen přijmout.

Na snímku se na Vás dívá Ruf, který se nového domova již nedočkal. Odvezla ho z útulku žena, která ho prodala za 200 Kč na nelegální asijská jatka. Pomoc přišla pozdě. Z Rufa v těch místech zbyl jen jeho pohozený obojek na zemi.

Menu
--