Domů Zboží Od Limi

Víceúčelová kapsička - Cowgirl

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce85 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 7370645
Zobrazení: 70x
Vloženo: 25.4.2016
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 1.-10.10. malá dovolená :-) Objednávky budu přijímat a na maily odpovídat dle možností. Odesílat pak začnu postupně po návratu. Adventní kalendáře vystavím předtím.Pokud možno mi do objednávek napište, kdy potřebujete mít balíček doma!

Taštička s jasným i když variačním účelem - na uložení brýlí, kosmetiky (na dlouhé řasenky, lesky na rty, tužky na oči - které se nevejdou do malých kulatých taštiček), mobilu, nebo třeba jako pouzdro na tužky a zvýrazňovače.

Taštičku jsem vytvořila z krásného panelu, který již znáte z taštičky - ztvárnění princezny na hrášku ve vesnickém prostředí. Na druhé straně a vevnitř je modrá látka s bílými puntíčky. Obě látky jsou bavlněné.  Protože taštička byla především myšlená na uložení brýlí, tak jsem ji vyztužila nažehlovací výztuhou.

Velikost - 18x9 cm

POZOR: taštička není na sluneční brýle!

Tento typ taštiček nedělám často, ale teď jich pár přibude, budou z panelových látek, kterým jsem neodolala, ale které se nehodí na malé taštičky, protože motiv je příliš vysoký a nebyl by tak na minitaštičce vidět celý.

Menu
--