Domů Zboží Od re-ce-se

věšák na klíče - bílý s tulínky

277 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce260 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od re-ce-se

Katalogové č.: 3555692
Zobrazení: 405x
Vloženo: 17.2.2013
Počet srdcí: 106x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ručně malovaný věšák na klíče.

Rozměr: 20 x 10 x 3,5 cm

Na tohleto jsem pyšný, jsem vymyslel sám :-)

Návod na instalaci:

Nejprve je to třeba nějak dostat na zeď. Vysekáte ve zdi díru, která musí být větší než věšák. Ale zase ne o moc a nemusí být skrz. Věšák osadíte do otvoru ve zdi a zatmelíte mezery. Snažte se nezatmelit tu rýhu na klíče, jinak z toho máte jen barevnou cihlu.

Druhý způsob je to pověsit na dvě skobičky.  Zezadu jsou připravené otvory na zavěšení.

Pokud nesnášíte bourací a vrtací práce, stejně jako já, prdněte zezadu patex a přilepte to na zeď. Pak se modlete, ať je to rovně a  manželce se líbí umístění a nechce to někam jinam.

Pokud jste to upevnili tou rýhou svisle, můžete si hrát na otevírání bezpečnostních dveří projetím rýhy kartou, ale klíče už tam nepověsíte.

Pokud máte věšák správně upevněn na zdi, můžete si užívat všech jeho výhod.

Návod k použití:

Vracíte se z hospody, podaří se vám překonat nástrahy zámku a otevíráte dveře domu či bytu. Jsou tři ráno, nejste blbí, nerozsvěcujete, neděláte rámus, chcete se přece vrátit v jednu jako vždy. Pomalu sunete ruku po zdi, nahmatáte věšák, prstem najdete rýhu, zasunete klíč. Vzpomenete si, že jste v hospodě zapomněli kamaráda, který není schopen domů dojít sám. Opět sunete ruku po zdi, nahmatáte vypínač, opatrně jej minete, nahmatáte věšák, prstem rýhu, a berete si klíče jeden po druhém, až máte v ruce ty od auta (teď opravdu oceníte, že nemusíte klíče hledat v krabici). Odvezete kamaráda. Po návratu opakujete postup, až dostanete všechny klíče zpátky (teď opravdu oceníte, že nemusíte klíče věšet na háčky a bacha, žena to ráno zkontroluje) V koupelně se svléknete do trenek, oblečení dáte do pračky, snažte si to nesplést se záchodem, pokud máte horní plnění. Pomalu couváte do ložnice. Když se rožne světlo, okamžitě se zastavíte, půjdete zase dopředu a ženě jen odpovíte, že se jdete zrovna vychcat.

Upozornění:

- výrobek se může v detailech lišit, záleží jak se povede namíchat barvy a vyspat

- Za tohle vás budou mít zloději rádi. Nemusí se prohrabávat krabicemi a šuplíky, všechny klíče mají pohromadě a ví že jsou používané a tedy k něčemu budou. Připravujeme i variantu s odkládací plochou na papíry od auta a místem pro kód k vašemu sejfu.

K výrobku si můžete za 4 Kč přikoupit speciální dárkovou samolepku s nezbytnými údaji o výrobku, kterou si můžete nalepit na vaše dárkové balení nebo ji můžu sám nalepit na celofánový obal výrobku, který chcete darovat.

Menu
--