Domů Zboží Od BOGY šmudltašky

velká džínová recy taška BIGBAG s aplikacemi

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce156 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od BOGY šmudltašky

Katalogové č.: 7615379
Zobrazení: 82x
Vloženo: 21.7.2016
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Do konce roku sníženy ceny kraťasů o 15% ! NOVĚ přidána možnost výběru ZÁSILKOVNY a BALÍKOVNY, kterou momentálně upřednostňujeme. Na zakázku bohužel nevyrábím,OSOBNÍ ODBĚR NENÍ MOŽNÝ.Petra Bogy .-)
image
image
image
image
rezervováno
kód:KA9182DABLMIXrecy - pouze 1ks

Velká recykabelka je vyrobena z různě velkých dílů denimu a manšestru. Jedná se o zbytky, odstřižky např. zkracovaných /nových/ kalhot. Na předním díle jsou 2 malé kapsy, doplněny o výrazné aplikace. Zadní díl je sešitý, s velkou kapsou přešitou na půl.

Základ kabelky je obdélník, ve spodní části jsou odšité rožky. Zapíná se na modrý umělohmotný zip. Obsah tašky je opravdu velký, vleze se zde velmi mnoho věcí, takže s ní můžete vyrazit na dovolenou, na pláž, na plavání, nebo kroužky s dětmi, velký nákup apod..

Ucha jsou riflová a uprostřed zpevněná pásky ze světlé koženky. V krajích jsou sice úzká 1cm, ale pořádně přišitá do kabelky a zpevněná kovovými nýtky. Nosí se volně na rameni. Nahoře v bocích jsou ještě navíc 2 poutka, kam se dá připevnit nějaké další ucho/popruh, třeba z jiné kabelky, pokud jsou konce na karabinky, jednoduše přicvaknete. Taška je podšitá modrou bavlněnou kostkou s jednou větší kapsou š.30cm/v.20cm.

Materiál je propraný a vysrážený s vyšisovanými efekty. Po sešití recyklovaných dílů je pak ještě jednou proprána, aby se vytvořil pěkný celkový dojem. Taška je měkká a příjemná na omak. Narozdíl od tašek vyztužených, mají tyto měkké kousky výhodu - špinavou tašku klidně můžete hodit do pračky - praní jako u jiného zboží z denimu či manšestru, ale pozor dávejte na dotvořené aplikace, raději kabelku obraťe naruby.

Všechny nabízené kabelky jsou originály, opatřeno textilní nášivkou, knoflíky, nýtky s logem naší značky BOGY (R). Foceno na postavě 180cm.

rozměry: kabelka šířka 55cm, kabelka boční výška 40cm, dno 37cm/18cm, zadní kapsy kabelky 2x 26cm/15cm, vnitřní kapsa š.30cm/20cm, 2 uši každé délka 87cm, šířka ucha 1cm-4,5cm + malá peněženka zdarma

materiál: denim + manšestr + podšívka

praní: 40°C, pračka

Recyklace

-právě se Vám do rukou dostal výrobek, který již jednou žil svým životem - nyní dostal šanci jak být opět potřebný, využitý a může tak dál ještě někomu sloužit

-k výrobě používáme zásadně nenošené zboží naší výroby značky BOGY , o které již žádný zákazník nejevil zájem - jedná se také o odstřižky a přebytečné kousky, které vznikly při zkracování, zůžování a jiných úpravách oděvů

-děkujeme za nákup a výběr právě tohoto kousku, kterému jste dali novou šanci na život - za BOGY Petra Janečková

-zde najdete vše co bylo mou rukou zrecyklováno

Menu
--