Domů Zboží Od Akhar Art

Vějíř na vykuřování s aqua aura a Óm

832 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Akhar Art

Katalogové č.: 12955108
Zobrazení: 66x
Vloženo: 21.11.2021
Počet srdcí: 1x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Vějíř z přírodního peří z českých luhů a hájů a domácích chovů pro energetickou očistu posvátnými bylinami nejen prostoru, ale i těla.

Óm, symbolem posvátného prvotního zvuku. Óm je zvukem tvorby Vesmíru i zvukem ticha. Posvátné texty říkají, že Óm je nezničitelným Brahmou, je Vesmírem, vším co bylo, vším co je, vším co bude... je Óm. Z Óm vzniklo vše organické i anorganické a žijí s vibrací založené na tomto zvuku. Tradice jógy říká, že pokud člověk v sobě dosáhne skutečného ticha, dokáže slyšet a prožívat tyto vesmírné vibrace Óm. To je proč se Óm považuje za zvuk ticha, protože ticho, které máme v sobě nám umožní utišit myšlenky a slyšet Vědomí (Vesmír, Boha... jakkoliv si To nazvete) v nás. Symbol Óm nám pomáhá sladit naše vlastní vibrace s posvátnými vibracemi Vesmíru.

Aqua aura má zklidňující a relaxační účinek na emoce, je výborným pomocníkem pro uvolnění negativity a odstranění stresu, tiší staré rány a posiluje sebedůvěru a sebeúctu. Stimuluje a harmonizuje pátou, tj. krční čakru (Višuddha), tzn., že posiluje schopnost vyjádřit se a komunikovat. Účinek aqua aura křišťálu je spojován s konstruktivním, pozitivním způsobem vyjádření emocí, pravdomluvností a přímou řečí přímo „od srdce“. Tento druh křišťálu aktivuje duševní energii, uvolňuje vazby na minulost a vytváří prostor pro něco nového. Prohlubuje duchovní naladění svého majitele, je vhodný jako amulet proti psychickému útoku a talismanem pro meditace, kdy zesiluje pocit míru a bezpečí.

Menu
--