Domů Zboží Od Oxanka

Tyrkenit & Buddha... Náramek s minerály

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 6461366
Zobrazení: 469x
Vloženo: 8.7.2015
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Bud' originální!

Náramek je vytvořený z bavlněné šňůrky se skleněnými korálky, z rondelek tyrkenitu / howlitu a s kovovým korálkem Buddhy...

BUDDHA Talisman přinášející štěstí, radost, spokojenost a vnitřní vyrovnanost. Pomůže Vám překonat špatné nálady, neštěstí a bídu reálného světa.

"ŽIVOT NENÍ PROBLÉM,KTERÝ JE TŘEBA ŘEŠIT,JE TO SKUTEČNOST,KTEROU JE TŘEBA POZNAT."                                                                                                               Buddha

Zapínání náramku je řešeno stahovacím uzlem, se kterým si velikost jednoduše nastavíte podle potřeby, proto padne na každou ruku. 

Děkujiže nekopírujete mé zboží a nápady! :)

Howlit
Léčebné využití: udržuje rovnováhu vápníku v těle, udržuje dobrý stav zubů a kostí, nespavost.
Užití: klid, meditace, spánek
Vlastnosti: receptivní, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.
Je to velice uklidňující kámen, potlačuje zlost a vztek, překonává sobectví, posiluje kladné povahové rysy, uklidňuje rozbouřené city, spojuje staré zasunuté emoce se současností a pomáhá je odblokovat, přináší vzpomínky na sny a vyvolává nové, které umožňují náhled do nitra našich problémů, vhodný při nespavosti, hlavně v případech příliš aktivní mysli. Výborně působí při meditaci, na třetím oku přináší vzpomínky na minulé životy.

Vlastnosti: Howlit se projevuje jako mimořádně uklidňující kámen. Uložíte-li ho pod polštář, působí jako vynikající prostředek proti nespavosti, zejména pokud je způsobena příliš aktivní myslí. Lze jej rovněž použít jako elixír a přibližně hodinu před ulehnutím z něho upíjet.

Howlit napomáhá spojení s duchovními dimenzemi. S jeho pomocí lze naladit a připravit mysl, aby dokázala přijímat vyšší moudrost a byla schopna vhledu do nitra dění. Pomáhá i při cestách mimo tělo a při práci s minulými životy. Pokud soustředíte mysl na kousek howlitu, můžete cestovat do jiné doby nebo jiné dimenze. Přiložením na třetí oko otevřete cestu ke vzpomínkám na minulé životy včetně ,,meziživotů" a doby strávené v duchovní dimenzi.

Howlit dává slovní vyjádření ambicím - duchovním i hmotným - a pomáhá při jejich naplnění.

V duševní rovině učí trpělivosti a současně potlačuje vztek a nekontrolovatelnou zlost. Kousek howlitu v kapse dokáže pohltit váš vlastní vztek společně s jakoukoli zlostí vrženou proti vám kýmkoli jiným. Pomáhá rovněž překonávat přehnanou kritičnost a sobectví. Posiluje kladné povahové rysy.

Howlit uklidňuje mysl a výborně působí při usínání nebo meditaci. Umožňuje klidnou a racionální komunikaci. Jedná se o kámen posilující paměť a současně vzbuzující touhu po poznání. Howlit dokáže uklidnit rozvířené city; zejména ty, jež mají kořeny v minulých životech. Odhaluje vlákna, která spojují staré emoce s vaším dnešním životem a fungují jako jejich spouštěče.

Léčebné využití: Howlit přináší úlevu při nespavosti. Udržuje rovnováhu vápníku v těle. Přispívá k dobrému stavu zubů, kostí a měkkých tkání. Lze z něj vyrobit užitečnou drahokamovou esenci.

Menu
--