Domů Zboží Od Veverkal

Tři kapky krve...(mechový achát, granáty)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Veverkal

Katalogové č.: 14624883
Zobrazení: 199x
Vloženo: 14.4.2024
Počet srdcí: 14x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zásilky nyní odesílám 2x v týdnu - pondělí a čtvrtek.

Autorský šperk s krásným mechovýcm achátem a třemi almandiny ...

Barva kamene je v odstínech tmavě zelené s bílou mlžnou kresbou, jeho velikost je 4,5 x 4,8cm. Je usazen v bezolovnatém cínu, zdobeno třemi krvavě rudými granáty - almandiny. Celková velikost šperku je 4,6 x 5,8cm. Zavěšeno na černé kůži délka 45cm. Patinováno, leštěno, povrchově ošetřeno. Váha šperku je 41 gramů.

šperk je originál.

Achát je zemitý kámen zdravého rozumu vitality a vůle k životu.  Mírní pýchu a připomíná nám, že příroda je zdrojem naší síly.  Může být užitečné pro ty, kteří se snaží být originální ve svém životním stylu , protože achát vede k pochopení potřeby hlubšího významu. Achát podporuje tvořivost a pomáhá najít řešení, spíš než se zaměřit na negativní aspekty každodenních problémů.  Achát dodává energii aurickému tělu a povzbuzuje lásku. 
Mechový Achát má receptivní energii a náleží elementu země. Je silně spjat s přírodou, osvěžuje duši a ukazuje vše krásné okolo. Velmi vhodný také pro pěstitele rostlin. Přitahuje bohatství, štěstí, nové přátele.
Granát povzbuzuje lásku a oddanost. Udržuje v rovnováze sexuální touhu a dokáže napravit citovou disharmonii. Jedná se o kámen podporující pevné vztahy a zájem o druhého. Je užitečným krystalem ve chvílích krizí. Prospívá zejména v situacích, z nichž zdánlivě není východiska. Právě tak poslouží ve chvílích, kdy se život roztříští na kusy nebo se promění v nekonečnou řadu traumat. Dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy - především tím, že dodává odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situací. Pod vlivem granátu se krize mění v jednoznačné výzvy. Současně granát v takových chvílích může přivolat někoho na pomoc. Aktivuje činnost dalších krystalů, jejichž účinky zesiluje.  Hessonit přináší sebeúctu a odvahu pomoci druhým, podporuje intuici, užívá se při astrálních cestách.
Menu
--