Domů Zboží Od Limi

Taštička na mobil - mladá slečna

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 8542901
Zobrazení: 22x
Vloženo: 18.5.2017
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 1.-10.10. malá dovolená :-) Objednávky budu přijímat a na maily odpovídat dle možností. Odesílat pak začnu postupně po návratu. Adventní kalendáře vystavím předtím.Pokud možno mi do objednávek napište, kdy potřebujete mít balíček doma!

Další z nové řady malých taštiček se zipem vhodných třeba na uložení mobilního telefonu, ale i líčidel, kreditních karet, mincí, různých gumiček a sponek do vlasů, cigaret, hygienických potřeb, léků, žvýkaček a mnoha jiných malých věciček, které ztrácíme ve velkých kabelkách.

Taštičky budu nabízet ve dvou různých velikostech - podle délky zipu (16x11cm a 18,5x12,5cm) - ale na přání můžu ušít i taštičku větší či menší.

Oproti mým předešlým taštičkám na mobil budou tyto většinou ještě vylepšené o prýmek z pomponků po stranách - ale pokud u taštičky není napsáno, že bude pouze v jednom kuse, tak není problém ušít ji bez prýmku.

Taštičky můžete vyprat v ruce a vyžehlit, ale POZOR při žehlení právě na prýmek s pomponky - ten se žehlit nesmí! - takže žehlit taštičku nejlépe přes látku a i tak se snažit pomponkům (a samozřejmě i zipu) vyhnout.

Tato taštička je ze dvou látek, které jsou ale ze stejné kolekce, takže krásně ladí - na jedné straně je slečna s šedočernými vlasy, ozdobou s pírky a srdíčkem místo jednoho oka. Na druhé je starorůžová látka s jednoduchým vzorkem. Zip je ve stejné barvě jako vlasy slečny. Je bez pomponků.

Taštička je vyztužená, látky jsou bavlněné.

Rozměry 16x11,5cm (jedná se o vnitřní rozměry - tedy skutečný úložný prostor)

POZOR - taštička bude pouze jedna!

Menu
--