Domů Zboží Od Limi

Taštička Frida

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Limi

Katalogové č.: 5814567
Zobrazení: 105x
Vloženo: 6.12.2014
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milé a milí, pro nadcházející předvánoční období bude platit - pokud na něco spěcháte, napište mi to! Adventní kalendáře budu odesílat většinou až v listopadu. Jestli je potřebujete dříve - piště!

Další multifunkční taštička - něco mezi taštičkou a kabelkou - použít ji můžete na obojí - vejde se do ní skutečně hodně - pudr, řasenka, tužka na oči, dvě rtěnky, lesk, tužka na rty, pinzeta, nějaká ta gumička nebo sponka - tohle všechno jsem do ní dala a ještě bylo místo. Nebo k ní můžete připnout řetízek a vzít si ji jako minikabelku.

Taštičku jsem opět ušila z ilustrace natištěné na bavlně - tentokrát jde o portrét malířky Fridy - pozadí je v krásných starorůžových odstínech s hnědým potiskem not. Na druhou stranu a na bok jsem použila zahraniční šedočernou látku s květinami. Obě vnější látky, i vnitřní látka jsou bavlněné a taštička je navíc vyztužená, takže drží tvar.

Otevírání je starozlaté jednoduché, bez přívěsku, ale je v ceně, takže pokud nějaký chcete, napište si o něj do objednávky.

Velikost - 13,5x13,5x6 cm

Originál se již prodal, takže teď tu mám poslední! s doručením do Vánoc :-)

Menu
--